Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předpokládám, že to jsou koax Helix Blue 6. Parametry - Dvoupásmová koaxiální soustava, 35W RMS / 70W MAX. Za tu cenu asi bezkonkurenční zvuk. Ideální je předek kompa Helix Blue 62 a zadek Helix Blue 6.

Odesláno

jo, jo....Helixy....Pomalu se stávaj legendou. Sou to vskutku vydařený kousky. Pravda je asi taková, že lepší poměr cena/kvalita se asi nenajde. pokud se kvalitně namontujou a mají slušnou zvučnici, ta na poslech je to vyšší třída.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Na tuning party v Mimoni jsem se zastavil u stánku s repro značky Helix. Ceny jsou vážně good. Měli dokonce i nějakou cenovou-srazovou akci. Design je také za \"1\", jen si představuju větší výkon (takovejch 100RMS). Ty Helixy uměj: BLUE 69 50W-RMS a 100W max. a to samý i BLUE 62 50W-RMS a 100W max. Nechci aby mi v autě hořelo. Takže kdyby někdo veděl o něčem jiném tak mi dejte tip. Díky všem hudebním nadšencům. :papa

Odesláno

A čím to budeš krmit? Když je budeš používat na normální poslech a nebudeš je honit až do zkreslení, tak bys je neměl zničit ani silnějším zesilovačem. Ale jestli chceš repra co budeš honit na srazu a nebo na dB Drag, tak by chtělo opravdu něco jinýho. Napiš cenu, kolik bys za ty kompa tak chtěl dát¨.

Odesláno

Chvalu na Helixu muzu jenom potvrdit, vepredu mam Bluecka 62 a vzadu mam ovaly HSX 169 a na to, ze to napajim jenom z radia, tak to hraje slusne. Jenom ty bluecka nemaji tak vyrazny stredy jako vyssi rady, ale za ty prachy je to dobry. A vykon 50 W RMS pro me pohodove staci, pokud nejste sileni tlakari.

Odesláno

Kdysi jsem měl P309 tam jsem si dělal plato (4x basák, 2x středy, 2x výšky) plus orig.repro vepředu a honil jsem to jen rádiem a hrálo to dost dobře. Pak jsem měl P306 tam jsem hrál jen na orig.repro a ted bych rád do P406 tuto sestavu: 4kanál zesik, k tomu do dveří repro s RMS 100W a do plata ovály s RMS 100W ( zachovat velikost 6\" na 9\" ) a 2kanál zesik na SW box. Box mám zvláš?. Zesik asi Megakick (Solaris a Lunar) nebo McHammer (Tornado 1200 a Storm 600). Parametry jsou skoro stejný:

• 2x300 / 1x600 Watt max nebo (4x300 / 2x600 Watt max)

• 2 Ohm-stabil

• Frequenzbereich 10Hz-40KHz

• regelbarer Hoch/Tiefpass 50-250Hz

• Rauschabstand 90dB

• Klirrfaktor 0,05%

• Dämpfung 120dB

[Editován dne 19/5/Wed, 19 May 2004 23:48:43 +0000Wed, 19 May 2004 23:48:43 +0000 white]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Helix blue 6 je zakladni rada od Helixe, za tu cenu hrajou dobre. Ja kdyz jsem vybiral repro tak jsem nakonec koupil komponenty Helix 136 MKII to je vyssi rada, protoze u zakladni rady se mi zdalo ze jsou potlacene stredy.

Zesilovace od Helixe patri k vyssi rade, kvalitni cisty zvuk.

Stranky vyrobce http://www.audiotec-fischer.com/

Prikon 35 W je tak na buzeni radiem pokud planujes do budoucna zesilovac, tak se podivej rovnou po vyssi rade, ta ma prikon RMS 50 W, coz je uz dostacujici. Ja je budim zesilovacem Audison LRx 60 W na kanal a jeste neshoreli, stejne nikdy nehrajes na 100 % vybuzeni.

Nebo se podivej na reproduktory Hertz zakladni rada je stejna cenova kategorie jako Helix hrajou take velmi dobre a maji prikon okolo 70 W.

Stranky dovozce: http://www.sepr.cz

[Editován dne 7/6/04 Mila]

Odesláno

chcel by som kupit komponentne 16-ky od Impulse - comp 6.5 ,popis- neodymiove výškové repro , výkonna kapton cievka, high grade membrana zo sklenych vlakien 92dB citlivos? , výhybky, max 160W ale niekde som čital že 200W . maju poriadne velky magnet . aky je vas názor ? :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...