wena99 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 včera jsem si přivezl dom motor ze svého tatran 125. je kompletně po Go (až na ten šedivej plech) dělal my to strýc tak to bylo úúúplně zadarmo. tak se chci o tu krásu podělit:D [upravil dne 15.11.2008 wena99] Citovat
wena99 Odesláno 15. listopad 2008 Autor Odesláno 15. listopad 2008 jinak takhle vypadal před tím Citovat
Dundee Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Krásná práce:potlesk Něco podobnýho bych potřeboval udělat se svým Starem (ale kompletně). Umí strejda i Němce? Citovat
Marcel505 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Dundee Krásná práce:potlesk Něco podobnýho bych potřeboval udělat se svým Starem (ale kompletně). Umí strejda i Němce? Máš to kousek co? Citovat
Dundee Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Dundee Krásná práce:potlesk Něco podobnýho bych potřeboval udělat se svým Starem (ale kompletně). Umí strejda i Němce? Máš to kousek co? To jo:D:D:D Ale hlavně na něj, na chudáka rozebranýho, nemám čas:( Citovat
Marcel505 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Dundee Krásná práce:potlesk Něco podobnýho bych potřeboval udělat se svým Starem (ale kompletně). Umí strejda i Němce? Máš to kousek co? To jo:D:D:D Ale hlavně na něj, na chudáka rozebranýho, nemám čas:( A co furt děláš? Opravuješ Váš hrad? Citovat
Dundee Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 A co furt děláš? Opravuješ Váš hrad? Spíš zajišťuju jeho chod;) :xvulP.S.: Jo a jinak máš u Moniky velký mínus- nemá po rozborce 305ky žádnej suvenýr v podobě lvíčka (od Bohouše jo)... Citovat
Marcel505 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Marcel505 A co furt děláš? Opravuješ Váš hrad? Spíš zajišťuju jeho chod;) :xvulP.S.: Jo a jinak máš u Moniky velký mínus- nemá po rozborce 305ky žádnej suvenýr v podobě lvíčka (od Bohouše jo)... No u Moniky mám myslím těch mínusů více. Jako znak z předku jí těžko dám, když je součástí celé masky. Nehledě k tomu, že za to, že na mě pustila psa, jsem jí nechtěl dát nic - a stejně jsem jí něco dal ne? No jo, Bohouš, ale to je jiná kapitola, prostě ho měla radši než mě no... Citovat
Dundee Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 No u Moniky mám myslím těch mínusů více. Jako znak z předku jí těžko dám, když je součástí celé masky. Nehledě k tomu, že za to, že na mě pustila psa, jsem jí nechtěl dát nic - a stejně jsem jí něco dal ne? No jo, Bohouš, ale to je jiná kapitola, prostě ho měla radši než mě no... To víš, kdyby sis nemusel všecno dokumentovat, tak mohla být pryč dřív a mínusů mohlo být míň A jinýho lvíčka než z masky bys nenašel (třeba střed volantu)?... Citovat
Marcel505 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Dundee To víš, kdyby sis nemusel všecno dokumentovat, tak mohla být pryč dřív a mínusů mohlo být míň A jinýho lvíčka než z masky bys nenašel (třeba střed volantu)?... No prostě jednoduše řečeno - hrozně mě miluje že. Monika je na lvi jo? Si půjčím v Tróji jednoho pořádnýho lva a stavím se... Citovat
Dundee Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Monika je na lvi jo? Si půjčím v Tróji jednoho pořádnýho lva a stavím se... To nevim, jestli je na lvy (jako pány), ale každopádně sbírá suvenýry v podobě znaku automobilky z každýho rozebranýho auta u nás;) Citovat
Marcel505 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Marcel505 Monika je na lvi jo? Si půjčím v Tróji jednoho pořádnýho lva a stavím se... To nevim, jestli je na lvy (jako pány), ale každopádně sbírá suvenýry v podobě znaku automobilky z každýho rozebranýho auta u nás;) Tak ode mne asi nic mít nebude, aby si mě pamatovala. Že nosily holky na krku znaky z Mercedesa chápu, ale dát si na krk celou masku z 305 mi přijde docela divný... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.