Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem ! Už jsem dlouho neměl problém :D

Koupil jsem si nové žhaviče a je drobný problém v rozměru, jsou krapet delší :bacha

Teď je otázka jestli to vadí nebo ne. Mám strach je tam dát.

Mám je z AutoKelly, STARLINE (kod.SS10109), a dle parametrů jsou nejkratší v nabídce :D

post-0-14109603047657_thumb.jpg

Odesláno

Jak vyhledávám na webu, tak zjišťuji, že spíš ty staré jsou krátké :myslim

Autokelly katalog uvádí tyhle délky pro P206 2.0 HDi:

Starline - 105,3 mm

Beru - 107 mm

Champion - 107,5 mm

Brisk - 108 mm - ověřeno na brisk.cz

Febi - 106 mm

:myslim

Odesláno

tak zkus vytáhnot svíčky a nasadit jednu žhavku a sundej ještě kryt rozvodů a pomalu pootáčej kolem vačkové hřídele (nasaď ráčnu na šroub a toč ve smeru jízdy) a jestli se to bude protáčet tak je můžeš bez problému nasadit a jestli se ti to sekne tak se už ani nesnaž to otočit protože si posereš motor.

Odesláno
Původně zaslal: jack 306

tak zkus vytáhnot svíčky a nasadit jednu žhavku a sundej ještě kryt rozvodů a pomalu pootáčej kolem vačkové hřídele (nasaď ráčnu na šroub a toč ve smeru jízdy) a jestli se to bude protáčet tak je můžeš bez problému nasadit a jestli se ti to sekne tak se už ani nesnaž to otočit protože si posereš motor.

suhlasím, ale napadlo ma niečo jednoduchšie zdvihni auto a pomaly otačaj prednými kolesami so zaradenou rychlosťou

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

a jak ti to startovalo,když ta špička nedosáhla do spalovacího prostoru??? dobře nebo né ???:(

Právě proto jsem kupoval nové. Jak je pod 5-6 stupňů tak startuje dost dlouho ... 4-5-6 vteřin, pokud je tepleji, tak okamžitě ! A v zimě nechci ničit akumulátor :bojim

Odesláno

Tak žhaviče sedí !

Pouze to startuje stejně jak předtím :myslim

Přes noc dám ještě aku na oživení a zítra vytáhnu pal, filter. Musím zjistit který tam je typ. Autokelly nabízí 3-4 velikosti pro 206 :aut

Odesláno
Původně zaslal: Dakula475

Nemůže být v háji žhavení? Zkusil bych změřit \"šťávu\" při žhavení po ránu. Už jsem to zažil u 406 2.0HDi r.v. 2001.

Napětí jsem přímo neměřil, jenom jsem měl připojenou žárovku pro kontrolu činnosti ...

Kolik by to mělo dávat ???

[upravil dne 16/11/2008 TiborTeam]

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

merane priamo na žhavičoch cca 11,5 - 12V, aka je stara baterka?ja by som skusil druhu baterku,pripadne ju riadne dobiť na nabíjačke

Aku mám EXIDE Excell 60 Ah, ale nenašel jsem na ní rok výroby. Už je na nabíječce :bacha

Odesláno
Původně zaslal: TiborTeam

Původně zaslal: MrVain

merane priamo na žhavičoch cca 11,5 - 12V, aka je stara baterka?ja by som skusil druhu baterku,pripadne ju riadne dobiť na nabíjačke

Aku mám EXIDE Excell 60 Ah, ale nenašel jsem na ní rok výroby. Už je na nabíječce :bacha

rano vyskušaj naštartovať ma byť okolo 0°C:aut

Odesláno

Tak jsem ráno testoval -2 ;)

Startovalo to mnohem lépe než se starýma žhavičkama :super

Ale aku asi půjde brzo do páně :nevim Po nabití jsem měřil hustoměrem a není good :bojim

Závěr :

Pokud někomu hůř startuje HDi, tak jedna z možností jsou i žhaviče, né ve funkčnosti ale v délce !!!

Zajímalo by mě, který expert tam dal ty krátké :bacha

[upravil dne 18/11/2008 TiborTeam]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...