Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mlží se mi světlo, prosím, poraďte jak vyndat pravé přední světlo Peugeot 406 r.v.2002, co všechno se musí oddělat případně vyndat? Nějaký tip kde by to nemuselo těsnit? Jednou se mi to stalo v létě, nevěnoval jsem tomu pozornost ale teď je to každodenní problém. Mám dodělávané xenony, ale vše jsem prošel, přetěsnil a stejně se světlomet mlží. :grr

Nejsem nějak extra zručný, prosím proto co nejpodrobnější návod.

Děkuju.

Odesláno

sundáš masku (tam je jeden šroub skrz výškově štelovací matici), odšroubuješ nalévací hrdlo na ostřikovače (tam je z boku druhý- jakoby na stěně s blinkrem - blbě přístupný, a bacha ať ti nežbluňkne do nádobky-> je lepší jí zakrejt) a třetí je jasně viditelný zezhora na horní příčce - vše klíč 10... a to je vlastně všechno. jenom odpojit konektory (xenony) a vytáhnout dopředu.

[upravil dne 14.11.2008 Blizzard]

post-0-14109603025432_thumb.jpg

Odesláno

Aha, v tom případě je to levé světlo. :mad: Já myslel když stojím proti autu. :mad::)

Předpokládám že to bude stejné akorát bez té nádržky.

Snad se k tomu zítra dostanu a půjde mi to. Děkuju.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Aha, v tom případě je to levé světlo. :mad: Já myslel když stojím proti autu. :mad::)

Předpokládám že to bude stejné akorát bez té nádržky.

Snad se k tomu zítra dostanu a půjde mi to. Děkuju.

jo, je to jenom zrdcadlově... na druhé straně myslim že nic nepřekáží (jako to hrdlo)

Odesláno
Původně zaslal: genzer

bud rad,ze nemas coupe,tam musis sundat predni naraznik;)

Právě toho jsem se obával proto se radši zeptám. :)

A tam maska drží pouze na tom jednom šroubu a už nikde?? :myslim

Odesláno

maska je na 3 plastových čumprlících a plastovým háku pod znakem (musíš pod něj narvat šroubovák, ale jde to blbě) ale dobrá zpráva je že ta maska drží dobře i bez toho háku :)

EDIT: pak jsou asi ještě na krajích (modře) háčky - ty jdou vyháknout sroubovákem po odklopení masky směrem dopředu po sundání těch čuplíků

[upravil dne 14.11.2008 Blizzard]

post-0-14109603044098_thumb.jpg

Odesláno

pootocenim. je tam packa kterou šroubovákem odklapneš a pak celej motorok pootočíš zhruba o 45°. pak se s tim musí chvilku kvedlat a jde to ven ( na konci takový hřídelky z motorku je kulovej kloub a ten musí vypadnout z protikusu na světle) hlavně za to nějak extrémě nervi.

fotka toho protikusu ve světle:

[upravil dne 15.11.2008 Blizzard]

post-0-14109603047904_thumb.jpg

Odesláno

Riesil som podobny problem - zahmlievanie svetiel. Tiez som to musel cele vybrat von, inac som sa tam nedostal. Potom som odstranil povodne tesnenie okolo plastov, ktore drzia na rame svetla a cele som to poriadne presilikonoval, nechal zaschnut a odvtedy je pokoj. Tiez mam xenony.

Odesláno
Původně zaslal: Yantschi

Riesil som podobny problem - zahmlievanie svetiel. Tiez som to musel cele vybrat von, inac som sa tam nedostal. Potom som odstranil povodne tesnenie okolo plastov, ktore drzia na rame svetla a cele som to poriadne presilikonoval, nechal zaschnut a odvtedy je pokoj. Tiez mam xenony.

Udělal jsem to přesně tak jak píšeš. Jen toho původního tmelu tam bylo málo tak jsem ho neodstranil, jen opravil a zatím v pohodě. :)

Odesláno
Originally posted by BoneDaddy

Původně zaslal: Yantschi

Udělal jsem to přesně tak jak píšeš. Jen toho původního tmelu tam bylo málo tak jsem ho neodstranil, jen opravil a zatím v pohodě. :)

Ono ten povodny tmel stvrdol, popraskal a vypadaval v kuskoch a pomedzi tie skary sa tam dostavala vlhkost, ktora kondenzovala. Tiez som ho tam nemal nejak vela, ale treba to dat prec. Takze ok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...