Lucie 21 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Prosím poraďte, jak sundat plastové prahy a lemy, tak aby se nepoškodily a šly následně zase dát na auto. Mám 106 Sport. Citovat
Ondřík106s Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 taky bych to potreboval sdelat, ale nechám to na lakýrníkovi, proc to chce oddelat? Citovat
kujon106 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Jde to hodně blbě :-) resp. lemy, prahy jdou dolů v pohodě... Ale u těch lemů sem jednu stranu jakštakš sundal a na druhý sem ulámal snad všechny ty ťaftlíky co tam byly Citovat
Spiral Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 se zeptej jakuba ... tomu se to oddelava samo :) Citovat
Guest Merglos Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 u lemů je nejlepší u těch kulatejch plechovejch příchytek malym šroubovákem ohnout ty packy a pak je zase ohneš zpět a nic neponičíš Citovat
jiri106xs Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: kujon106 Jde to hodně blbě :-) resp. lemy, prahy jdou dolů v pohodě... Ale u těch lemů sem jednu stranu jakštakš sundal a na druhý sem ulámal snad všechny ty ťaftlíky co tam byly A kde si je pak sehnal:myslim Potřeboval bych nějaký, ale ještě jsem nic nenašel Citovat
MrChodny Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Uchytky maji v peugeotu, ostatne jako vsechno Ty bile staly tusim 8kc/kus. Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: kujon106 Jde to hodně blbě :-) resp. lemy, prahy jdou dolů v pohodě... Ale u těch lemů sem jednu stranu jakštakš sundal a na druhý sem ulámal snad všechny ty ťaftlíky co tam byly A kde si je pak sehnal:myslim Potřeboval bych nějaký, ale ještě jsem nic nenašel Kujon všechno lepí Citovat
jakub106GTI Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Spiral se zeptej jakuba ... tomu se to oddelava samo :) nakonec jsem to už vyřešil a udělal jsem si náhradu. Rozdělal jsem dveře na tu lištu nalepil asi 5cm dlouhý tenký plech a do něj dal šroubek - na vnitřní straně dveří dal matku a drží to už parádně Citovat
kujon106 Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: kujon106 Jde to hodně blbě :-) resp. lemy, prahy jdou dolů v pohodě... Ale u těch lemů sem jednu stranu jakštakš sundal a na druhý sem ulámal snad všechny ty ťaftlíky co tam byly A kde si je pak sehnal:myslim Potřeboval bych nějaký, ale ještě jsem nic nenašel jojo, lepidlo na skla - drží to jak ďas Citovat
Mischelin Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Jalk tu už psalo více lidí... lemy jsou na plastových čudlikách na krerých jsou navléknuty kovové podlozky...(ze strany podběhů) prahy jsou přídělány ze spodu také plastovými nýtky Citovat
Lucie 21 Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 Původně zaslal: Ondřík106s taky bych to potreboval sdelat, ale nechám to na lakýrníkovi, proc to chce oddelat? Bude se to sundávat z důvodu asfaltování podvozku a dalších prací s tím spojených. Je to ze spod trochu vyrezlý, tak se s tím musí něco udělat. Koroze je úhlavní nepřítel , a tak se proti tomu musí bojovat. Další důvod sundání je, že jeden prah je prasklý, a potřeboval by svařit, dřív než to bude ještě horší. Všem děkuji za rady, pokusíme se to sundat bez dalšího poškození. Citovat
Error07 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Lucie 21 Původně zaslal: Ondřík106s taky bych to potreboval sdelat, ale nechám to na lakýrníkovi, proc to chce oddelat? Bude se to sundávat z důvodu asfaltování podvozku a dalších prací s tím spojených. Je to ze spod trochu vyrezlý, tak se s tím musí něco udělat. Koroze je úhlavní nepřítel , a tak se proti tomu musí bojovat. Další důvod sundání je, že jeden prah je prasklý, a potřeboval by svařit, dřív než to bude ještě horší. Všem děkuji za rady, pokusíme se to sundat bez dalšího poškození. hele a neni nahodou 106 pozinková?? aspon ja teda na spodku nemám ani flicek rzi, kdyz teda pominu zadní nápravu, tak je nazlátlá těžce... Citovat
Lucie 21 Odesláno 20. listopad 2008 Autor Odesláno 20. listopad 2008 Lemy a prahy sundány všechny bez poničení, akorát některý špuntíky co to drží vzaly za svý. Původně zaslal: MrChodny Uchytky maji v peugeotu, ostatne jako vsechno Ty bile staly tusim 8kc/kus. Když dojdu do Peugotu, třeba v Brně na Víděňskou do RM Servis, nebo Famko na Čechyňské, budou tam ty úchytky mít? Aby se na mě nedívali s prominutím jak na debila, že si chci koupit pár úchytek za 20 Kč. Nebo kde jinde se to dá sehnat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.