Přejít na obsah

Lucie 21

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Vše od uživatele Lucie 21

  1. Lucie 21

    stretavacie svetla

    Mám stejný problém jako Majko75. Nesvítí mi levé potkávací světlo, pravá strana svítí bez problémů, vlevo svítí pouze dálka. Pojistky jsou v pořádku, žárovky byly zkoušený nový, takže žárovkou to není. Měřili jsme multimetrem a nejde tam proud . Prosím o radu, kde by mohla být závada, nebo na co se zaměřit.
  2. Kde bych našla relé u P 106? zajímá mě hlavně relé pro potkávací světla, a jestli je pro ně samostatný relé, nebo je sdružené pro více funcí.
  3. Lucie 21

    vyfuk

    Měla bych na vás otázku. Mám rozebraný celý výfuk a vypadá jak na tomto obrázku: http://www.mjauto.cz/_kfoto/BS06238030.JPG . První díl výfuku je teď nový a protože prostřední díl v brzké době tady čeká na výměnu (nerada bych ho někde cestou ztratila jak málem u toho prvního dílu), chtěla bych se zeptat, zda by se dal prostřední díl nahradit levnější variantou - jednoduchou trubkou - obrázek zde: http://www.mjauto.cz/_kfoto/BS06296053.JPG . Kat by do emisí zatím doma odpočíval.
  4. Bude se to sundávat z důvodu asfaltování podvozku a dalších prací s tím spojených. Je to ze spod trochu vyrezlý, tak se s tím musí něco udělat. Koroze je úhlavní nepřítel , a tak se proti tomu musí bojovat. Další důvod sundání je, že jeden prah je prasklý, a potřeboval by svařit, dřív než to bude ještě horší. Všem děkuji za rady, pokusíme se to sundat bez dalšího poškození. hele a neni nahodou 106 pozinková?? aspon ja teda na spodku nemám ani flicek rzi, kdyz teda pominu zadní nápravu, tak je nazlátlá těžce... Pozink by to mělo mít, ale to přece nezabrání tomu, aby se koroze auta nedotkla. Fotka dokazuje, že koroze existuje, a bude tu pořád kolem nás. Nedá se náhodou koupit kus podvozku jako náhradní díl, který by se jen přivařil? nebo se to v tomhle případě řeší \"home made\"? Například u žigulíků je to běžný náhradní díl.
  5. Lemy a prahy sundány všechny bez poničení, akorát některý špuntíky co to drží vzaly za svý. Když dojdu do Peugotu, třeba v Brně na Víděňskou do RM Servis, nebo Famko na Čechyňské, budou tam ty úchytky mít? Aby se na mě nedívali s prominutím jak na debila, že si chci koupit pár úchytek za 20 Kč. Nebo kde jinde se to dá sehnat?
  6. Bude se to sundávat z důvodu asfaltování podvozku a dalších prací s tím spojených. Je to ze spod trochu vyrezlý, tak se s tím musí něco udělat. Koroze je úhlavní nepřítel , a tak se proti tomu musí bojovat. Další důvod sundání je, že jeden prah je prasklý, a potřeboval by svařit, dřív než to bude ještě horší. Všem děkuji za rady, pokusíme se to sundat bez dalšího poškození.
  7. Prosím poraďte, jak sundat plastové prahy a lemy, tak aby se nepoškodily a šly následně zase dát na auto. Mám 106 Sport.
×
×
  • Vytvořit...