greg Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Zdravím, snažím se vyndat středový panel(plast), jednak ho chci nalakovat do barvy auta a potom taky vyměnit podsvícení topení a hodin. Neví někdo jak na to? nezkoušel někdo? Nic jsem nenašel. p306 1997 dík za odezvu Citovat
oni Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 no ja jsem to jsem psal uz nejmene 3krat! nejdriv odlloupnes ten kryt co jsou hodiny a tlacitka a tam se ti odkrejou sroubky a dalsi jsou kdyz vyndas radio tak zhruba v polovine radia jakoby zezadu toho plastu,je k tomu spatnej pristup,ale jde to! nezapomen ze se ti muze zakodovat radio pokud ho vytahnes od baterky! Citovat
wooody Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 jj a apk uz ti staci jenom 10ka klic a sroubujes...... a s tim podsvicovanim topeni si to rozmysly, ja sem se proklínal kdyz sem to delal...... je tam spatnej pristup kuli tem tahlum... Citovat
oni Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 ale neni to tak strasny,ale debilni prace to je... Citovat
greg Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 panel je pryč, šlo to podle rad jak pomásle, hodiny jsou už podsvícený, podle návodu tady z fora, no a to topení -sundal jsem jen kryt a pod ním jsou už krásně vidět žárovky je jich tam myslím jen 5 takže to taky nebude problém, jenže na tom krytu je ta spropadená žlutooranžová folie, kterou modrá ledka prosvítí do žlutozelena -- foto bude večer Citovat
wooody Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 jojo ty debilni folie.... ja to podsvicoval cervene, takze sem to mel v pohode... Citovat
oni Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 jj ja taky cervene,takze pohoda,ale pokud chces modrou,tak se musis ty oranzovy zbavit,tady na foru uz to delalo hafo lidi,dej hledat a najde ti toho hafo! nekdo to skrabal smirkem a nekomu stacilo redidlo a smyl to,musis pohledat tady na foru a pak zkouset! Citovat
greg Odesláno 14. listopad 2008 Autor Odesláno 14. listopad 2008 takže esi to správně chápu musim tu folii prostě sloupnout z toho plastu a zbavit se oranžové a zas nalepit? určitě to tady pohledám Citovat
oni Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 jj presne tak..a jestli se ti to podari,tak to se mas!!! Citovat
mindwipe Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 prave som aj ja rozoberal ten stredovy panel, ale na 206 (sw), planoval som taktiez vymenit tie zarovky co su v topeni za modre, kedze niektore stare uz ani nesvietia, ale dostal som sa po cast, kedy uz tym panelom neviem ani pohnut, lebo su tam take hlupe hadicky od tych koliesok a posuvatok... to ste len tak normalne odpojili alebo ako to tam dat prec aby som ten panel mohl vybrat? a este ci je tazke ich dat spet, kebyze som ich vybral, lebo som si vsimol ze su tam tie drotiky a pliesky dost hlupo poohybane... vopred diki Martin. Citovat
greg Odesláno 15. listopad 2008 Autor Odesláno 15. listopad 2008 To Oni: nepodařilo odlepit šla ale oškrábat taky ale spíš jsem to přehnal :(podsvidovalo to i rejhy v černým takže to nebylo pěkný. Taxem si udělal novou folii z černý samolepící a vypadá to o moc líp. To all: středovej je hotovej podsvíceno tlačítko výhřevu okna, hodiny a topení. eště jsem to neviděl ve tmě ale myslím že to bude vypadat moc dobře. Fotku dodám hned jak bude tma To mindwipe: taky mi panel nešel vyndat, kvuli lankum, ale naštěstí šel sundat přední kryt a pod ním to šlo krásně vyměnit Citovat
greg Odesláno 15. listopad 2008 Autor Odesláno 15. listopad 2008 jinak jsem taky měnil parkovačky ve světlech, zadí spz a lampičce to mindwipe: tenhle kryt mi šel sundat z topení Citovat
mindwipe Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 aha, tak to ja to mam ine ako vy na 306, skoda no... polamal som nejake umele hmoty ked som daval dole tie tahla, ale tak co uz, snad to nejako bude drzat, inac u mna je to podsvietene takym blbym sposobom, ze tlacitka su z vnutra ako keby namalovane na oranzovo, a nejde to dole ani s riedidlom ani s technickym benzinom... a o palubovke ani nehovorim, to radsej asi necham tak ako je... tam by som musel pajkovat vsetky diody... O_o ale tak ci tak, velmi pekne dakujem Citovat
greg Odesláno 15. listopad 2008 Autor Odesláno 15. listopad 2008 chci se zeptat, hodlám dělat podsvícení podvozku, ale chci nějakou \"legální barvu\" existuje nějaká taková? pod prahy oranžová? Citovat
mocheek Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: greg chci se zeptat, hodlám dělat podsvícení podvozku, ale chci nějakou \"legální barvu\" existuje nějaká taková? pod prahy oranžová? Na podvozku neni zadny svetlo legalni. Snad jen to, ktery nebude svitit Citovat
309GT Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: mocheek Původně zaslal: greg chci se zeptat, hodlám dělat podsvícení podvozku, ale chci nějakou \"legální barvu\" existuje nějaká taková? pod prahy oranžová? Na podvozku neni zadny svetlo legalni. Snad jen to, ktery nebude svitit Ono by to teoreticky šlo,ale byl by to hnus!Auto má v předu svítit bílím světlem,na boku oranžovým a v zadu červeným.Prostě pánové v praze vymýšlejí pí*oviny Citovat
greg Odesláno 15. listopad 2008 Autor Odesláno 15. listopad 2008 takže teoreticky by na bocích mohl být oranž, že? Citovat
mocheek Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: greg takže teoreticky by na bocích mohl být oranž, že? Vsechny svetla ktery das na auto, musi mit homologaci. Pochybuju, ze nejaky takovy sezenes. Citovat
greg Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 slibovaná fotka, ted se pustím do budíků, snad se povedou jako toto Citovat
chuck11 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: greg slibovaná fotka, ted se pustím do budíků, snad se povedou jako toto Mužeš mi poslat detailnější foto na meil. Co se týče těch budíků dělej podrobnou dokumentaci;) já na nich už stojím nějaký ten pátek,tak uvidíme jak se to tobě povede:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.