Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som si vsimol ze s auta mi nieco kvapka.Otvorim kapotu a na spodnom dekli som mal mokre tak som badal co a odkial to vyteka a prisiel som na to ze mi slzi z puzdra kde je umiestneny palivovy filter.

Je tam take nieco ako ventil ale skusal som to zatiahnut a zatiahnute je to dost.Nechcem ist na to moc silou abi som to neurval.Naco je tam ten ventil a moze tam bit nieco zlomene ked to nejde zatiahnut?

Odesláno

Na filtru byva ve spodni casti odkalovaci sroub. Byva na nem O-krouzek. Osobne bych pod filtr dal nejakou nadobu, filtr vypustil a po vysroubovani odkalovaku zjistil, co je na tom spatneho. Pokud z odkalovaku nic nepotece, nemuze se tam dostat vzduch. Proto odpoj nahore jednu hadicku a pak uz to potece :-)

Kaja

Odesláno

Tak som dnes pozrel kde je chyba a zistil som,ze bol zly tesniaci kruzok.Tak som behol za kamaratom automechanikom a dal mi novy.Tak hadam to vydrzi.

A uz ked som bol taky rozbehnuty tak som si porobil uchity na dekel motora lebo tie origo som mal povypadavane a drzalo len na jednom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...