msoli Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Dnes som si vsimol ze s auta mi nieco kvapka.Otvorim kapotu a na spodnom dekli som mal mokre tak som badal co a odkial to vyteka a prisiel som na to ze mi slzi z puzdra kde je umiestneny palivovy filter. Je tam take nieco ako ventil ale skusal som to zatiahnut a zatiahnute je to dost.Nechcem ist na to moc silou abi som to neurval.Naco je tam ten ventil a moze tam bit nieco zlomene ked to nejde zatiahnut? Citovat
marsalek Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Na filtru byva ve spodni casti odkalovaci sroub. Byva na nem O-krouzek. Osobne bych pod filtr dal nejakou nadobu, filtr vypustil a po vysroubovani odkalovaku zjistil, co je na tom spatneho. Pokud z odkalovaku nic nepotece, nemuze se tam dostat vzduch. Proto odpoj nahore jednu hadicku a pak uz to potece :-) Kaja Citovat
msoli Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 Presne to som myslel.Zajtra ak bude cas sa na to pozrem potom dam vediec kde bola zrada Citovat
msoli Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 Tak som dnes pozrel kde je chyba a zistil som,ze bol zly tesniaci kruzok.Tak som behol za kamaratom automechanikom a dal mi novy.Tak hadam to vydrzi. A uz ked som bol taky rozbehnuty tak som si porobil uchity na dekel motora lebo tie origo som mal povypadavane a drzalo len na jednom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.