Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zkušenosti? nic v nich není vidět. jsou stejné zrcadla v obou a je to asi o třetinu menší než seriové.Zjisti si jestli je v nich panoramatické zrcadlo nebo jak se tomu nadává jinak uvidíš hodně málo.

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

ja bych je tam nedaval, uz pro to, ze je ma kazdej druhej tuner... a videt v nich je fakt kulovy...

presne tak a na trhu je plno peknejch....

Odesláno

co jsem četl tak skrz tu díru lítá nějak víc bordelu než normálně a jsou hned zasviněný okna, takže do zrdcátka stejně nevidíš... ale nevím co je na tom pravdy. Každopádně nejsou z nejhezčích (aspoň podle mě) :)

Odesláno

no takze to vypada ze zustavam u originalnich ;) myslel jsem si to ze v nich moc videt neni ze kamos je ma a co jsem videl z venku tak maj maly zrcatka no a jinak me se m3 docela libej je to takovy neutralni ma kazdej ale zas to neni extram

Odesláno

no zrcatka to jsou pekne ale stejne chci kapky :)

KOPR: M3 ma skoro kazdy a uz mi to leze hodne na nervy a sam se jeste rozhoduju co tam vubec dam ale je na to jeste cas (aspon u me)

[upravil dne 11/11/08 volvik]

Odesláno

no to ze to ma kazdy to je kazdyho vec ;)

ale me se ty m3 libej ale kdys v nich neni nic videt tak na to kaslu za to ze nekoho prehlidnu mi to nestoji vzhled neni vsechno :super

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Tak kamarád má taky kapky na favoritu. Žádna sláva to není, ale když jsem to řídil tak žáden problém i couvat se dalo v pohodě... asi to je jen vše o zvyku

jo je to o zvyku. ze začátku mi taky chvíli trvalo než jsem si zvykl ale pak už pohoda;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...