permonik7 Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Mám trošku problém s Ubuntu 8.04. Nefunguje mi pravé tlačítko myši na ploše a už si fakt nevím rady, jak to dát do pořádku. Vypla jsem veškeré efekty, Cube a vše co jsem si myslela, že s tím souvisí, leč bez efektu. Najde se, prosím, někdo, koho by napadlo řešení? Pozn. Dřív fungovala obě tlačítka normálně. Pravé tlačítko nefunguje pouze na ploše, v ostatních aplikacích s ním není problém. [upravil dne 11/11/08 permonik7] Citovat
buml Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 a nemenila si nastaveni mysi? co, ubunti forum? jeste me napada, jestli sis v nastaveni uzivatele nezkazala upravu plochy. [upravil dne 10/11/08 buml] Citovat
permonik7 Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 Marlin: jj, zmena je zivot..a proc taky ne;) win uz fakt ne-e buml: jo, nejake nastaveni se menilo, nejdriv nechodilo nastaveni Cube, tak se doinstalovavaly nejake balicky a pak si pamatuju, ze nefungovala myska jak ma (Logitech) tak jsem to podle navodu na wiki nastavila.. Mam pocit, ze to prestalo jit jak se zprovoznilo nastaveni Cube, ale nedari se mi vratit zmeny zpet. [upravil dne 10/11/08 permonik7] Citovat
permonik7 Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 na ubuntim foru jsem hledala a zatim nic z toho, co jsem nasla, mi nepomohlo..uz fakt nevim co s tim, tak zkousim tohle forum;) Citovat
buml Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 jeste me napada konfigurace v /etc/X11/xorg.conf, ale to by ti delala blbosti furt a ne jen na plose zde moje sekce o mysi, je to Debian testing Section \"InputDevice\" Identifier \"Configured Mouse\" Driver \"mouse\" Option \"CorePointer\" Option \"Device\" \"/dev/input/mice\" Option \"Protocol\" \"ImPS/2\" Option \"Emulate3Buttons\" \"true\" EndSection na notase kde mam Ubuntu se dostanu az rano Citovat
permonik7 Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 toj e prave to divny, ze to dela jen na plose, ale uvedomuju si, ze to nekde v tom navodu jak zprovoznit kostku bylo, ze pak nebude fungovat prave tlacitko, ale nemuzu ten navod najit, ze bych to dala zpet. Byl tam jeden krok, ktery se musel rucne udelat v terminalu a jsem presvedcena, ze to bude zakopany pes. Tak na to zitra zkus, prosim, mrknout, treba budeme moudrejsi;) I tak moc diky za snahu:) Tohle to pise mne: Section \"InputDevice\" Identifier \"Configured Mouse\" Driver \"mouse\" Option \"CorePointer\" EndSection [upravil dne 10/11/08 permonik7] Citovat
permonik7 Odesláno 11. listopad 2008 Autor Odesláno 11. listopad 2008 tak konecne vyreseno:) nakonec v gconf-editor -> apps -> nautilus -> preferences -> show desktop ..takova blbost...jsem tusila, ze to bude neco v tomto smyslu, jako ze nekde neni zaskrtnute policko:roker Kazdopadne jeste jednou diky za snahu a ochotu, na ubuntim foru mi tato ochota vetsinou jaksi chybi. [upravil dne 11/11/08 permonik7] Citovat
buml Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 no tak super zes na to prisla:super Citovat
AnotherOne Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: permonik7 tak konecne vyreseno:) nakonec v gconf-editor -> apps -> nautilus -> preferences -> show desktop A po čom si to klikala pravým tlačidlom, keď zobrazenie desktopu bolo vypnuté. Citovat
permonik7 Odesláno 11. listopad 2008 Autor Odesláno 11. listopad 2008 buml: Dekuji Byl vypnuty show desktop a byly zapnute 4 plochy v Advanced Desktop Effects Settings. Aby fungovalo zobrazeni krychle, je nutne vypnout zobrazeni plochy v obecnem nastaveni;) [upravil dne 11/11/08 permonik7] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.