Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Potkávací světla - žárovka - facelift

Recommended Posts

Odesláno

1.)Chci se zeptat když koupím lepší žárovky H1 OSRAM NightBreaker jestli bude vozovka líp osvětlena.

Nevím, používám obyčejné Narvy. Ale asi to bude svítit lépe.

2.)Jestli problém práskajících žárovek je i po faceliftu

IMO ne tak markantní jako před faceliftem. Auto mám 3 roky a žárovky jsem měnil přesně 3. Z toho jedna byla nějaká divná už na začátku - nějak se kýval kontakt v patici. Při ceně 60Kč/ks to jde.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ja na svoji 307 (facelift ) vymenuju zarovky v potkavackach ( zarovky H1 ) kazdou chvilu. Vydrzi realne par tydnu.Nejdriv sem myslel ze je to jen haluz ze to prasklo,tak sem koupil kvalitni zarovky a zase. :bojim Tak sem naznal ze to nema smysl a od te doby sebou v kufru vozim asi 10 zarovek ( jedna za 17kc ) a kdyz praskne vymenim a dokoupim dalsi..proste no stress. Dost lidi rika ze pomuze ten odporovej drat na to.Myslim ze pomuze ale elektronice pezotu nerozumi ani servisaci takze bych do toho asi radci moc nesahal. Je to takovej vecnej boj s tema zarovkama. :bacha Uz mam takovou praxi ze mi vymena te zarovky od otevreni kapoty po zavreni trva cca 1 minutu. Takze uz to ani neberu jako zdrzeni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...