Ticcino Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 1.)Chci se zeptat když koupím lepší žárovky H1 OSRAM NightBreaker jestli bude vozovka líp osvětlena. Nevím, používám obyčejné Narvy. Ale asi to bude svítit lépe. 2.)Jestli problém práskajících žárovek je i po faceliftu IMO ne tak markantní jako před faceliftem. Auto mám 3 roky a žárovky jsem měnil přesně 3. Z toho jedna byla nějaká divná už na začátku - nějak se kýval kontakt v patici. Při ceně 60Kč/ks to jde. Citovat
Fífa307 Odesláno 24. červen 2010 Odesláno 24. červen 2010 Ja na svoji 307 (facelift ) vymenuju zarovky v potkavackach ( zarovky H1 ) kazdou chvilu. Vydrzi realne par tydnu.Nejdriv sem myslel ze je to jen haluz ze to prasklo,tak sem koupil kvalitni zarovky a zase. Tak sem naznal ze to nema smysl a od te doby sebou v kufru vozim asi 10 zarovek ( jedna za 17kc ) a kdyz praskne vymenim a dokoupim dalsi..proste no stress. Dost lidi rika ze pomuze ten odporovej drat na to.Myslim ze pomuze ale elektronice pezotu nerozumi ani servisaci takze bych do toho asi radci moc nesahal. Je to takovej vecnej boj s tema zarovkama. Uz mam takovou praxi ze mi vymena te zarovky od otevreni kapoty po zavreni trva cca 1 minutu. Takze uz to ani neberu jako zdrzeni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.