mochno Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Ahoj. Vstavene autoradio v me 407 je proste katastrofa. Prehrava jenom original CD, napalene nemaji sanci...rikal jsem si ze vymenim autoradio, hold ale na puvodnim je zabudovane ovladani nekterych funkci.. nevite jestli a kde je nakej Aux nebo co s tim ? diiiky Citovat
homat Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Záleží na typu rádia a roku výroby. Novější verze mají AUX v přihrádce před spolujezdcem. Jinak existuje USB box, což je připojení do kterého můžeš dát teba USB paměťový modul, a vyhledávat a přehrávat skladby přímo přes menu rádia. Citovat
PnR Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 skus vypalit cd mensou rychlostou.. mne pomohlo Citovat
janou Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Tiež ma škre to radio. Mám doma radio čo ma dvd prehrávač bluethot a usb. Chcem ho vymeniť.Originál ovládanie je dostať v Peugeote ,našiel som to aj v serviceboxe .objednavacie cisla:0000656362 POMOCNE OVLADAN , 0000656361 PRITLACNY KOTUC , 00008265T4 FASADA PALUBOVE Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.