Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jaký by jste dali rádio a LCD do auta na občasné sledování dvd. Myslím v nižší cenové relaci, rádio třeba JVC KD-DV4401E (má úžasnou funkci přední repro rádio a zadní repro zvuk k DVD filmu) nebo Sony MEXDV900.EUR a LCD zvlášť. Původně se mi líbil JVC KD-AVX11E, ale myslím, že panel s LCD víc láká zloděje, když ho náhodou zapomenu v autě. Jde mi spíš o typ montáže a způsob vestavby LCD. Ldc tak kolem 3 tis, 6-7 palců. Nacvakávací na zrcátko je asi dost nápadný. Do opěrky se mi nechce - je to na zabavení 3 dětí na delších cestách, tak musí být umístěn centrálně, nebo se poperou... :-) Uvažuji nad nějakým stropním, umístit třeba až nad opěradla předních sedaček, aby mi nepřekážel ve výhledu.Jak je přidělaný tapecírunk stropu a věci s tím související - tzn nějaký nosník, ke kterému to přišroubovat, má někdo zkušenost? Jedná se o Xsaru Break. LCD třeba http://cgi.ebay.de/11-3-TFT-Deckenmonitor-LCD-Flip-Down-Car-Auto-Neu_W0QQitemZ350118146727QQcmdZViewItem?hash=item350118146727&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Díky předem za všechny rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...