marvy Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Ahojte, mám 406ku teprve chvíli a při rychlosti nad 110km/h, mi začne klepat kapota a přitom jak jsem tak koukal, tak tam žádná gumová podložka nechybí. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 tak třeba ty gum.dorazy povytáhnout kousek nahoru Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Zkontroluj kraje kapoty,zda lícují s oběma blatníkama (výškově). Těma gumama toč tak,abys kapotu seřídil s blatníkama. Zkontroluj ,zda klepe ještě. Když klepe,sundej př. masku a pod ní je zámek kapoty--povol mírně šrouby a posuň zámek níž. Citovat
marvy Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 Dík za radu, vyzkouším a oznámím výsledek:super Citovat
marvy Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 Takže jsem výškove srovnal kapotu s blatníky, už se při větší rychlosti nechvěje, ale ťukání nepřestalo:(, ale záhy jsem na to přišel, měl jsem vypadlý šroubek z toho malého krytu pod motorem a ten při větší rychlosti se odchlípával a vydával ty stašné zvuky, takže teď jsem ok:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.