vlado1 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Mam peugeot 306 hatchback. Nefunguje mi ostrekovanie zadneho okna, ked ho zapnem motorcek ktory taha ostrekovaciu zmes tak pocut ale okno je suche Neviete v com by mohol byt problem?? Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 možno je vypadlá hadička něco se tu už řešilo sice u 206 ale je to podobné,Je tam jeden motorek a podle otáčení stříká předek či zadek,Takže bych to viděl mrkni na hadičku od motorku k zadnímu sklu [upravil dne 5/11/08 honza406] Citovat
Mahel Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Ja som mal na mojej 306 upchatu trisku v zadu okom to nevidis ci je to upchate skus to prefukat kompresorom alebo pumpou. Neviem preco to blbne lebo zas sa mi to upchava. Citovat
wooody Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Mam uplne ten samej problem, kdyz sem to vzadu rozebral, tak v hadicce smes je, ale uz zkrs ten sterac to neprojde, zkousel sem to nak propichnout ale nejde to... Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 vyndat trysku a pročistit doma zkus profouknout obráceně já měl v trysce plno bordelu Citovat
wooody Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Tryska je taky ok, tedy aspon u me... Nevym jak u nej... Ale jak mam u tom steraci diru na to, tak zkrs to to neprojde... Aspon u me Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 oddělej trysku a zkus bez ní jak to jde jinak není problém trysku koupit jako novou Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 ostřiková voda jde hřídelkou zad. stěrače a tam je problém--zarezne-zacpe. Jediná rada,kterou jsem i dělal synovi-- dát jinou trysku mimo motorek. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 a nebo dáti lištu s dírkami jako je u 405 na předních stěračích Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 a nebo dáti lištu s dírkami jako je u 405 na předních stěračích Anebo tak Citovat
Mahel Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: wooody Tryska je taky ok, tedy aspon u me... Nevym jak u nej... Ale jak mam u tom steraci diru na to, tak zkrs to to neprojde... Aspon u me Odpoj hadicu od trisky a prefuknu to prpichat sa to dobre neda poriadne to prefuknut skus este ked odpojis hadicu od trisky ci ti ide voda. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 já vzal trysku domu a vyplách teplou vodou,kousky tam byly a zkusil jsem prostříknout doma oběma směry Citovat
wooody Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Z hadicky voda de, ale skrs tu hridelku sterace neprojde... A jeste to tam je pod uhlem, takze to nejde poradne propichnout Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: wooody Z hadicky voda de, ale skrs tu hridelku sterace neprojde... A jeste t o tam je pod uhlem, takze to nejde poradne propichnout Ten motorek stěrače bys musel rozebrat,abys pochopil,kudy ta ostřiková voda jde.Kdybys to hned opravil--nevydrží to na dlouho. Ten systém vymyslel největší blbec Francie... Nejjednodušší je tryska jinam,nebo hadička ven a lišta. [upravil dne 6/11/08 ozzy1956] Citovat
wooody Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Nebo na vrakac a sehnat jinej a funkcni.... Tak nak mi je to ale jedno, mam to tak pul roku a jeste sem ho nepotreboval... Citovat
Mahel Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 prfukni to tlakom vzduchu neprepichuj to Citovat
wooody Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 To me nepadlo... Zejtra skusim vzit kompresor a profouknout to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.