pavel104 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Ahoj Neví někdo kde se dá objednat vzpěra motoru. Ta nad hlavním silentblokem na straně spolujezdce? Hledal jsem ji v auto kelly, ale nenašel jsem ji v nabídce ND. Potřeboval bych hlavně číslo a přesný název dílu. Díky všem:papa Citovat
pavloucha Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 vzpěra motoru???co to?nemyslíš vzpěra kapoty motoru? [upravil dne 5/11/08 pavloucha] Citovat
pavel104 Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Ne vzpěra kapoty. Já myslím hliníkový odlitek, ve kterém jsou na obouch koncích silentbloky. Je to namontované z jedné strany na karoserii a z druhé na tom samém držáku na kterém drží hlavní silentblok. Prostě je to hned nad hlavním silentblokem. Podle mě, to tlumí vibrace motoru.:myslim:papa Citovat
pavloucha Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 tak napíšu zavěšení motoru,vzpěra motoru je širokej pojem,tenhle díl samozřejmě v autokelly nenajdeš,jedině na vrakovišti nebo přímo v Peugeotu,zaregistruj se zdarma v serviceboxu a leccos najdeš i obj.čísla a ceny http://www.citroenpeugeot.info/cs/content/peugeot-service-box [upravil dne 6/11/08 pavloucha] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.