pavel104 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Ahojte všichni Nemá někdo zkušenost s demontáží poloosy na straně spolujezdce???? Konkrétně mě zajímá, jak ji vytáhnu z převodovky. Musím ji něčím vypáčit? Jak je zajištěná? :myslimDíky za rady. Citovat
janou Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Nie som si na 100 % istý ,ale pravá by mala biť zaistená dvomi sktutkami k motoru .Malo by tam biť ložisko. Z prevodovky pojde ľahko ,možno trocha tuhšie na tom ložisku.Rozoberal som 405 bez nejakých problémov .406 by mala biť tak isto. Citovat
Guest PP205 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: janou Nie som si na 100 % istý ,ale pravá by mala biť zaistená dvomi sktutkami k motoru .Malo by tam biť ložisko. Z prevodovky pojde ľahko ,možno trocha tuhšie na tom ložisku.Rozoberal som 405 bez nejakých problémov .406 by mala biť tak isto. jj pesne tak dva srouby na 11 klic Citovat
pas4 Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Zdravím.Teče mě gufero převodovky na levé poloose .Stačí povolit matku na poloose a vyťuknout šroub ze silentu ramena ? U 405ky to stačilo.Nemá někdo zkušenost? Díky. Citovat
peugeot 406 super Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Ahojte všichni Nemá někdo zkušenost s demontáží poloosy na straně spolujezdce???? Konkrétně mě zajímá, jak ji vytáhnu z převodovky. Musím ji něčím vypáčit? Jak je zajištěná? :myslimDíky za rady. presne ako pises by to malo !teoreticky!! ist ale prakticky to neslo ani mne aj ked som povolil obydva srouby a nakoniec som to musel zhodit aj z tym drziakom na motore ale bacha lebo sa bue opierat o plastovu rozdvojku na vodu ktora je hned nad tym drziakom.najprv si zhod ten lebo ja som pouzil hrubu silu a rozbil som ho.ale troska epoxidu ju dalo dokopi.vela stastia a este viacej nervou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.