Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všichni

Nemá někdo zkušenost s demontáží poloosy na straně spolujezdce???? Konkrétně mě zajímá, jak ji vytáhnu z převodovky. Musím ji něčím vypáčit?:myslim Jak je zajištěná? :myslimDíky za rady.:papa

Odesláno

Nie som si na 100 % istý ,ale pravá by mala biť zaistená dvomi sktutkami k motoru .Malo by tam biť ložisko. Z prevodovky pojde ľahko ,možno trocha tuhšie na tom ložisku.Rozoberal som 405 bez nejakých problémov .406 by mala biť tak isto.

Odesláno
Původně zaslal: janou

Nie som si na 100 % istý ,ale pravá by mala biť zaistená dvomi sktutkami k motoru .Malo by tam biť ložisko. Z prevodovky pojde ľahko ,možno trocha tuhšie na tom ložisku.Rozoberal som 405 bez nejakých problémov .406 by mala biť tak isto.

jj pesne tak dva srouby na 11 klic

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím.Teče mě gufero převodovky na levé poloose .Stačí povolit matku na poloose a vyťuknout šroub ze silentu ramena ? U 405ky to stačilo.Nemá někdo zkušenost? Díky.

Odesláno
Ahojte všichni

Nemá někdo zkušenost s demontáží poloosy na straně spolujezdce???? Konkrétně mě zajímá, jak ji vytáhnu z převodovky. Musím ji něčím vypáčit?:myslim Jak je zajištěná? :myslimDíky za rady.:papa

presne ako pises by to malo !teoreticky!! ist ale prakticky to neslo ani mne aj ked som povolil obydva srouby a nakoniec som to musel zhodit aj z tym drziakom na motore ale bacha lebo sa bue opierat o plastovu rozdvojku na vodu ktora je hned nad tym drziakom.najprv si zhod ten lebo ja som pouzil hrubu silu a rozbil som ho.ale troska epoxidu ju dalo dokopi.vela stastia a este viacej nervou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...