Lenale Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Na mém P 406, mám asi posr... motorek ovládání cyrkulace vzduchu, po zapnutí klíčku je slyšet cvakání (za odkládací schránkou spolujezdce). Když zapnu cyrkulaci vzduchu tak to chvilku přestane cvakat, ale po chvilce opět cvaká.... Kde najdu ten motorek cyrkulace ... aspon bych ho odpojil, než seženu jiný... díky Citovat
jiri.wolf Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Pokud myslíš ventilátor, tak ten nalezneš za schránkou spolujezdce. U známého byl podobný problém (nefoukalo foukátko a podivně cvakalo) a bylo to v konektoru kabelového svazku - má model s digitální klimou. Citovat
jiri.wolf Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Jo abych nezapoměl, k tomu motorku se dostaneš aniž by jsi musel rozebíret palubovku - stačí se sehnout pod schránku spolujezdce. Citovat
Lenale Odesláno 19. duben 2004 Autor Odesláno 19. duben 2004 Ne ventilace funguje OK .... myslím cyrkulaci vzduchu (sání vzduchu z venku) Citovat
jiri.wolf Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Jako takovou tu klapku (proti trabantům). Tak k té se nejsnadněji dostaneš z motorového prostoru - odklapneš kryt a vyndáš pylový filtr (pokud máš), no a narazíš na tu klapku. Citovat
Lenale Odesláno 19. duben 2004 Autor Odesláno 19. duben 2004 A k tomu motorku co tu klapku ovládá se taky dostanu z motorového prostoru ? Citovat
jiri.wolf Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Hmm tak to si už nevybavuju ale asi jo. Až to zděláš tak uvidíš - pokud se k němu nedostaneš od motoru tak vyhoď i motorek větrání (ten za schránkou spolujezdce) a přístup bude možná odtamtud). Citovat
kremenak Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Na 99% odešel koncový stupeň motorku klapky. Funguje to tak, že pokud klapka dorazí do koncového bodu, tak se zvedne odběr proudu motorku a koncový stupeň motorek vypne. Koncový stupeň stojí ke čtyřem tisícům a palubovka musí dolů. To mi řekli v servisu. Opravu odhadli cca na 6 tisíc korun. S tím jsem se nesmířil a opravil jsem to cca za 40 Kč. Nouzově to můžeš odpojit tak, že vytahneš přívodní konektor k vypinači klimatizace a přepínači vzduchu na vnitřní a vnější okruh. Opravu jsem řešil tak, že jsem koupil dva koncové mikrospínače, dal do koncových poloh na klapku a ovládání přepínače klapky zapojil přes tyto mikrospínače. Klapka je pod mikrofiltrem a dostaneš se k ní z prostoru motoru. Funguje to spolehlivě. Pokud by jsi chtěl podrobnější informace, tak zavolej, nebo se přijeď podívat, jsem z Hradce Králové tel. 737766818 Citovat
kremenak Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Jak se ďívám, tak jsi z Náchoda. Do Náchoda jezdím na Lipí ke tchánovi téměř každý týden. Tento týden tam zrovna budu od pátku večera do neděle. Citovat
zek Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Stalo se mi na 406 to samé. Pohon klapky ventilace začal rachtat ale pouze v době, kdy je přepnuta na sání z venkovního prostoru.Při přepnutí na vnitři sání nic nerachtá.Chystám se vymontovat motůrek ventilace a podívat se podle vašich návodů klapce na zoubky.Vyndavali jste někdo motůrek?Je to hodně práce?Zek. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 No jo, kdyby ste meli poctivou 405ku s rucnim zaviranim tehle klapky .......... Citovat
lukr Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Servo (černá krabička) na pravo na boku ventilátoru z pohledu spolujezdce - musíš sundat tapecírunk mezi spodní hranou palubky a károu. Je tam i konektor ale přístup jak k penězům. Já měl resp. mám v servu očesaný jedno plastový kolo(jediný z bílýho plastu). Podle servisáka je to běžná závada. Nový servo cca 5000,- ,na vrakáči cca1000-2000,- jak kde, ale zatím jsem neměl odvahu ho koupit. Citovat
zek Odesláno 12. září 2004 Odesláno 12. září 2004 Napsán autorem lukr Servo (černá krabička) na pravo na boku ventilátoru z pohledu spolujezdce - musíš sundat tapecírunk mezi spodní hranou palubky a károu. Je tam i konektor ale přístup jak k penězům. Já měl resp. mám v servu očesaný jedno plastový kolo(jediný z bílýho plastu). Podle servisáka je to běžná závada. Nový servo cca 5000,- ,na vrakáči cca1000-2000,- jak kde, ale zatím jsem neměl odvahu ho koupit. Znamená to, že to servo vyndám a nemusím vyndavat motůrek ventilátoru? Zek. Citovat
Bubak Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Napsán autorem kremenak Na 99% odešel koncový stupeň motorku klapky. ... Ahoj, mam stejny problem. Dalo by se to nejak podrobneji popsat primo sem do fora nebo na muj mail? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.