Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na straně řidiče pod kobercem se mi sráží voda,či tam je pořád vlhko-není tam splav vody,ale kudy tam zatéká to teda zatím nevím.Od pirely to nebude,možná netěsnost od mot.prostoru,ale zatím teda nevím co s tím,ale je už to tam chvíli,s tím jsem to koupil-žádná koroze či havárie-to je zase bonbónek...!!!

Odesláno

Tady je ta voda či vlhkost pod kobercem přímo na plechu,je ten koberec u řidiče poškozený-je tam roztržený-či díra-důvod neznámý-když jsem to kupoval,bylo to přikryté rohoží-vapadá to jak prokousané od kuny atd,proto tam je vidět,chci to perfektně opravit,ale ta vlhkost či mokro mi láme hlavu i ta díra- o kousek dál to je spíš prodřené,ale malinko-tohle auto je vůbec záhada!!!v něčem,ale chválím si ho-pěkně mě učí...

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Tady je ta voda či vlhkost pod kobercem přímo na plechu,je ten koberec u řidiče poškozený-je tam roztržený-či díra-důvod neznámý-když jsem to kupoval,bylo to přikryté rohoží-vapadá to jak prokousané od kuny atd,proto tam je vidět,chci to perfektně opravit,ale ta vlhkost či mokro mi láme hlavu i ta díra- o kousek dál to je spíš prodřené,ale malinko-tohle auto je vůbec záhada!!!v něčem,ale chválím si ho-pěkně mě učí...

To je právě to ,taky sem špekuloval ,kudy tudy ,pak mi tady někdo pradil s těma dveřma,ale třeba máš záhadu někde jinde,do těch dveří radši koukni,vlastní zkušenost:o:roll:)

Odesláno

Jo kouknu-včera jsem to tady zkoumal a je to fakt,že tohle může zlobit,ale třeba jak jsou pedály a těsnění mezistěny,tak tam to může být taky-z vlastní zkušenosti z automobilky vím,že stačí menší nedokonalost a po letech či dříve se to projeví-všechna auta projdou vodním testem,pak je na vlhkost pod kobercem taková zkoušečka-detektor-tím se píchne do koberce a hnedka to zapípe...,jinak ten vodní test co je ve fabrikách má veliké tlaky vody-v praxi se to nemusí objevit,pokud to není větší průšvih hned!!!

[upravil dne 4/11/08 Jindras]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zatím jsem vše posledně vysušil a vlhkost jde pod koberec znovu-jde to spíše postupně od středu auta,než z kraje-možná i topení,ale musím kouknout jak se tam dostat-nejjednodušší bude nalít do chlad kapaliny utěsňovač...

Odesláno

ja som mal ten isty problem ale moj bol mokry skor na strane spolujazdca, problem bol vo vymenniku/radiatore kurenia...tiekol ...skus pustit ofukovanie celneho skla teplym vzduchom a mrkni ci nemas na skle malinke kvapky vody....

Odesláno

Dobře, to zkusím,ke spolujezdci pod koberec jsem nekoukal-tam u mne u řidiče je na koberci záhadným způsobem poškozený koberec-toho jsem si všimnul,až asi po tydnu od doby,kdy jsem to koupil a byl od tamtud cíti zápach atd,další zkouška by byla,pokud to je topení-po pořádném mrazu tam kouknout-kapalina je nemrznoucí tak by to nemělo být zmrzlé-ale kdo to zná výměna či oprava výměníku to je fakt mazec a rád bych se tomu vyhl.Jinak pod tapecírom to nebude-teklo by to na koberec a ne pod něj ve směru od středového sloupku...

Odesláno

Dneska jsem to vysušil-nebylo tam extrémně mokro,ale vlhko-nalil jsem tam utěsnovač od firmy Winsch,zatím nejrychlejší řešení,pokud to je výměníkem topení-zajímalo by mě co na těch výměníkách tak odchází jak tak různě čtu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...