Jindras Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Na straně řidiče pod kobercem se mi sráží voda,či tam je pořád vlhko-není tam splav vody,ale kudy tam zatéká to teda zatím nevím.Od pirely to nebude,možná netěsnost od mot.prostoru,ale zatím teda nevím co s tím,ale je už to tam chvíli,s tím jsem to koupil-žádná koroze či havárie-to je zase bonbónek...!!! Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Kdysy sem to tady řešil,kouni sem někde tady ještě je postup,jak sem to odstranil,ale musim to najít Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Jo ,našel sem to ,koukni do mojeho příspěvku,od tý doby mám klid [upravil dne 3.11.2008 vendi.stejskal] Citovat
Jindras Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Tady je ta voda či vlhkost pod kobercem přímo na plechu,je ten koberec u řidiče poškozený-je tam roztržený-či díra-důvod neznámý-když jsem to kupoval,bylo to přikryté rohoží-vapadá to jak prokousané od kuny atd,proto tam je vidět,chci to perfektně opravit,ale ta vlhkost či mokro mi láme hlavu i ta díra- o kousek dál to je spíš prodřené,ale malinko-tohle auto je vůbec záhada!!!v něčem,ale chválím si ho-pěkně mě učí... Citovat
vendelinek Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Jindras Tady je ta voda či vlhkost pod kobercem přímo na plechu,je ten koberec u řidiče poškozený-je tam roztržený-či díra-důvod neznámý-když jsem to kupoval,bylo to přikryté rohoží-vapadá to jak prokousané od kuny atd,proto tam je vidět,chci to perfektně opravit,ale ta vlhkost či mokro mi láme hlavu i ta díra- o kousek dál to je spíš prodřené,ale malinko-tohle auto je vůbec záhada!!!v něčem,ale chválím si ho-pěkně mě učí... To je právě to ,taky sem špekuloval ,kudy tudy ,pak mi tady někdo pradil s těma dveřma,ale třeba máš záhadu někde jinde,do těch dveří radši koukni,vlastní zkušenost:o:roll:) Citovat
Jindras Odesláno 4. listopad 2008 Autor Odesláno 4. listopad 2008 Jo kouknu-včera jsem to tady zkoumal a je to fakt,že tohle může zlobit,ale třeba jak jsou pedály a těsnění mezistěny,tak tam to může být taky-z vlastní zkušenosti z automobilky vím,že stačí menší nedokonalost a po letech či dříve se to projeví-všechna auta projdou vodním testem,pak je na vlhkost pod kobercem taková zkoušečka-detektor-tím se píchne do koberce a hnedka to zapípe...,jinak ten vodní test co je ve fabrikách má veliké tlaky vody-v praxi se to nemusí objevit,pokud to není větší průšvih hned!!! [upravil dne 4/11/08 Jindras] Citovat
Jindras Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 Zatím jsem vše posledně vysušil a vlhkost jde pod koberec znovu-jde to spíše postupně od středu auta,než z kraje-možná i topení,ale musím kouknout jak se tam dostat-nejjednodušší bude nalít do chlad kapaliny utěsňovač... Citovat
bombarderik Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Ja som mal s tymto ties problem a ked som poriadne pretesnil pod tapacirom otvory tak to prestalo. Je to zapeklite ale tadial to najskor tecie. Citovat
milan78 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 ja som mal ten isty problem ale moj bol mokry skor na strane spolujazdca, problem bol vo vymenniku/radiatore kurenia...tiekol ...skus pustit ofukovanie celneho skla teplym vzduchom a mrkni ci nemas na skle malinke kvapky vody.... Citovat
Jindras Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 Dobře, to zkusím,ke spolujezdci pod koberec jsem nekoukal-tam u mne u řidiče je na koberci záhadným způsobem poškozený koberec-toho jsem si všimnul,až asi po tydnu od doby,kdy jsem to koupil a byl od tamtud cíti zápach atd,další zkouška by byla,pokud to je topení-po pořádném mrazu tam kouknout-kapalina je nemrznoucí tak by to nemělo být zmrzlé-ale kdo to zná výměna či oprava výměníku to je fakt mazec a rád bych se tomu vyhl.Jinak pod tapecírom to nebude-teklo by to na koberec a ne pod něj ve směru od středového sloupku... Citovat
Jindras Odesláno 10. prosinec 2008 Autor Odesláno 10. prosinec 2008 Dneska jsem to vysušil-nebylo tam extrémně mokro,ale vlhko-nalil jsem tam utěsnovač od firmy Winsch,zatím nejrychlejší řešení,pokud to je výměníkem topení-zajímalo by mě co na těch výměníkách tak odchází jak tak různě čtu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.