Medion Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 nojo takovej blbů za volantem potkávám taky dost.neřikám,že sem svatoušek ale abych předjížděl přez dvojitou plnou,to nee.teď jak je nová silnice směr Hradec Kr.-Týniště atd. tak je krásně široká,sice troch zvlněná,ale když tam jedu 110 km/h tak na mě kůpa řidičů kouká jak na blba že jedu tak pomalu.a každej předjíždí i když jede něco proti.no někdy mám 100 chutí zastavit a dojít to pěšky.no ale pak si řeknu,že to je možná ještě víc vo hubu. Citovat
Marcel505 Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Na Kolínskou se bez problému vejdou i 4 auta vedle sebe a protože je většinu trasy rovbná jak pravítko, tak máš vždycky dost času na reakci (pootočení volantu vpravo). To, co mě vytočilo u Brna byla situace, kdy ten \"dement\" předjížděl přes dvojitou plnou do - sice mírné - zatáčky, kam prostě neměl šanci vidět. Totéž jak Benešovská... Tam je to někdy taky slušná hra... Citovat
P.avel Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 co asi.. jezděj jak prasata:bacha Původně zaslal: vendi.stejskal Je to tu zase ,další mrtví,co ty lidi dělaji za tim volantem? http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/celni-naraz-audi-do-fabie-dve-mrtve.html Citovat
Ravel Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 citát : Osobní vůz Audi TT začal po nárazu hořet a plameny ho zčásti zničily. Vidíte jak je Audi odolné, zničily ho až plameny! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.