Y2K Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Tak sa zda ze sa mi porucil lavy zadny reproduktor, zacal chrcat nepravidelne, ako keby sa do neho nieco dostalo, pripadne praskla membrana. Pozeral som ze ako sa k nemu dostat no nejak tam nic nevidim, tak prosim o radu. PS: Hladanie nepomohlo [upravil dne 3.11.2008 Y2K] Citovat
genzer Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 jednoduse,pokud se na nej chces podivat,tak jednoduse sundej krytku(vraz pod ni sroubovak a krytka vypadne) a jses u nej,pokud ho chce sundat,tak odklopit sedacky,vyndat tri plastove cudli a jeden sroubek je ve schrance na lekarnu a jednoduse sundas tapec Citovat
Y2K Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Supeeeeeeer....diik...to som nevedel...a nechcel som nic pokazit. Parada. Skusim....a inak co myslite? Je reprak v cudu alebo ako? Citovat
P607Olda Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Možná do něj spadl nějaký bordel. Citovat
Y2K Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 A to by tak chrcalo? No kazdopadne to pozriem a dam vediet. Citovat
švejk Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 no, predepokladam, ze repra v coupe budou velmi podobneho principu jako v sedanu a tohle mi delal taky... a pak prestal hrat uplne (pretrh se jeden z tech dratku co vedou signal od kostry repra k membrane) Citovat
Y2K Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: švejk no, predepokladam, ze repra v coupe budou velmi podobneho principu jako v sedanu a tohle mi delal taky... a pak prestal hrat uplne (pretrh se jeden z tech dratku co vedou signal od kostry repra k membrane) No presne s tymto pocitam ze tam je problem... Ale neviem kedy sa k tomu dostanem, zasa odchadzam do zahranicia sakra...asi az cez vikend. Citovat
Y2K Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 No tak zahada vyriesena....boli to ulomene drziaky tej mriezky nad reprakom, oba. Takze spadli na membranu a nadskakovali ked hudba hrala Tak som ich zatial sekundacom prilepil a zda sa ze drzi. Podotknem len ze ta mriezka drzi na strane smerom dovnutra na tychto dvoch plastovych drziacikoch a na strane od okna na dvoch kovovych. Staci na strane dovnutra auta jemne zatlacit smerom k oknu a tym sa mriezka vycvakne a je to. PS: Zboznujem plastove veci...cely zivot ma sprevadza ich lamanie...zacalo to sibrom na starom aute kde cely mechanizmus je kovovy a konce ocelovych laniek, miesto ktore je najviac namahane je z plastu...parada akoze. Samozrejme dalej nespocet plastovych drziakov ktore sa mi zlomili na autach no a naposledy krytka ostrekovacov svetiel a teraz ta mriezka nad reprakom... Nie je nad super plasty kua (hlavne tam kde nemaju byt) Citovat
Jayman Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Zadni repraky mi taky blbnou,je to jedna z musek,s kterymi jsem auto koupil. Mam problem s tim,ze zadni basaky pri jakemkoli i trochu vyssim basu rezonuji,uz jsem i sundaval mrizky a ocistil je,stejne to nepomohlo,nebudou vypalene,nebo tak ?? V aute je origo JBL... Citovat
genzer Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Jayman Zadni repraky mi taky blbnou,je to jedna z musek,s kterymi jsem auto koupil. Mam problem s tim,ze zadni basaky pri jakemkoli i trochu vyssim basu rezonuji,uz jsem i sundaval mrizky a ocistil je,stejne to nepomohlo,nebudou vypalene,nebo tak ?? V aute je origo JBL... zrejme uz maj to sve nejlepsi za sebou,vymena za jine to jisti:super Citovat
Jayman Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: genzer Původně zaslal: Jayman Zadni repraky mi taky blbnou,je to jedna z musek,s kterymi jsem auto koupil. Mam problem s tim,ze zadni basaky pri jakemkoli i trochu vyssim basu rezonuji,uz jsem i sundaval mrizky a ocistil je,stejne to nepomohlo,nebudou vypalene,nebo tak ?? V aute je origo JBL... zrejme uz maj to sve nejlepsi za sebou,vymena za jine to jisti:super He,to si taky rikam.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.