Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Neměli by jste někdo nějakou radu nebo návod, jak vytvořit nějakou novou pěknou masku na Peugeota 309?

Na internetu jsem našel jednu, a nějak se mi moc nelíbyla, a ani na ten vzhled nebyla nějak moc levná.

Odesláno
Původně zaslal: Prchy

Zdravim

Neměli by jste někdo nějakou radu nebo návod, jak vytvořit nějakou novou pěknou masku na Peugeota 309?

Na internetu jsem našel jednu, a nějak se mi moc nelíbyla, a ani na ten vzhled nebyla nějak moc levná.

moje byvalka :D

[upravil dne 2/11/08 Pe.Tr]

[upravil dne 2/11/08 Pe.Tr]

post-0-14109602850722_thumb.jpg

Odesláno

Já jsem dělal masku tak,že jsem sehnal ještě jednu,rozřezal jsem ji a svařil dohromady ty lišty místo díry na znak,a kamarádovi jsem dělal rámeček z masky na starý model,ale je to pakárna....ale vísledek za to stojí

post-0-14109602917077_thumb.jpg

Odesláno

Jo,z té jsem dělal ten \"rámeček\",musí se to říznout v prostředku boků a nejlépe svařit z těch zbytků toho středu to co tam chybí....Neni to složité,jen to chce přmýšlet a mít čas tak jedno nedělní odpoledne.Plast je dobrý v tom,že jde \"vařit\" i pájkou:D Chce to taky dost trpělivosti

[upravil dne 6/11/08 309GT]

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Já jsem dělal masku tak,že jsem sehnal ještě jednu,rozřezal jsem ji a svařil dohromady ty lišty místo díry na znak,a kamarádovi jsem dělal rámeček z masky na starý model,ale je to pakárna....ale vísledekza to stojí

vísledek :myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: riderRLM

Původně zaslal: Prchy

Jak je to rozměrově s maskou na 205 a 309? Šla by mi maska z 205 na 309? Nebo je měnší?

veruze by nesla :) ma insie uxytenia a aj rozmerovo je ina

Právě nějak jí nemůžu sahnat na 309, ale na 205 bych jí sehnal.

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Já jsem dělal masku tak,že jsem sehnal ještě jednu,rozřezal jsem ji a svařil dohromady ty lišty místo díry na znak,a kamarádovi jsem dělal rámeček z masky na starý model,ale je to pakárna....ale vísledekza to stojí

vísledek :myslim:myslim

Stane se:D
Guest Jakub Řehulka
Odesláno

Původně zaslal: Jakub Řehulka

.

Střelil by jis tuhle masku?;)

Kterou?

Tu z toho bileho peugeota....nebo to jen vyřezané ty mřížky:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...