Freeman Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 U mé dřívejší 306-ky šlo na original rádiu od Blaupunkt přepínat LO (local station) a DX (distant station), což řídilo míru zesílení signálu z antény a umožňovalo to aby ve městě rádio nebylo přebuzené a naopak v divočině aby něco dokázalo naladit. Původně jsem si myslel, že v 307čce moje RD4 takovou funkci nemá. Občas se mi ale stane, když šipkou vpravo nebo vlevo hledám stanici, že tam na chvíli LO nebo DX problikne. Nevíte někdo, zda to lze nějakým magickým chmatem přepnout? V manuály k rádiu jsou jen strohé informace. Moje rádio přitom fakt nemá dobrý signál a to i po kontrole ukostření a kvality spojů s anténou. Lze otestovat jinou RD4ku v mém voze? Je prý nutné sladit VIN s rádiem (za prachy v servisu), ale někdo tvrdí, že když kód nesedí, tak funguje, ale pípá do příjmu. Citovat
OK406 Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Co se týká zkoušky jiného rádia, tak se musí na aktivaci BSI. Taky jsme měnili u 307 rádio RB3 za RD3 a muselo se aktivovat přes BSI. Jinak rádio hraje ale pípá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.