TycoonX Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Zdrastvujte Ako hladam tak hladam ale nevie mi niekto povedat ci na P405 boli neake palubne pc? Viem ze na citroen BX sa neaky montoval ale neda sa prakticky zohnat..existuje neaka nahrada co ukaze spotrebu,dojazd a podobne veci? nieco ako UNIversal palubny pc?..dik Citovat
Dundee Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 UNI PP existuje, jen už nevím, kde se dá sehnat... Do 405 se dával taky, ale mám ten dojem, že sehnat dispej s PP nebude žádný legrando (taky by se mi líbil) a navíc bys k němu musel mít i zbytek věcí (snímače, kabeláž...). Citovat
TycoonX Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 no na BXclube sa to riesilo,..odpoved je tu: univerzalny palubny pc.. http://www.jelineklu.wz.cz/PocitacRed.htm Citovat
Maverick Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 TycoonX: Je to sice pěkný, ale nikde jsem na těch stránkách nenašel zdroják pro ten procesor:nevim Citovat
valig Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 kamarad sa snazi vyroit na 306 a ide mu to dam vediet ked to bude mat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.