jiiita18 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Ahojky všichni, mám takovej dotaz... když jsem byla v práci tak mi někdo u spolujezdce vyřízl zámek... je možný ze zámku (určitě se poškodil, protože bylo znát, že to tomu dotyčnýmu nešlo lehce...) nechat udělat náhradní klíče??? díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: jiiita18 Ahojky všichni, mám takovej dotaz... když jsem byla v práci tak mi někdo u spolujezdce vyřízl zámek... je možný ze zámku (určitě se poškodil, protože bylo znát, že to tomu dotyčnýmu nešlo lehce...) nechat udělat náhradní klíče??? díky ano jdeto a děla se to tak:( Citovat
jiiita18 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 jasně.. takže kdekoliv si to můžou nechat udělat pak jen to auto znovu najít aj e pryč.... děkuju... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: jiiita18 jasně.. takže kdekoliv si to můžou nechat udělat pak jen to auto znovu najít aj e pryč.... děkuju... no většinou ten kdo to děla , si hned v jinem aute udela duplikat a cau Citovat
jiiita18 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 jj.... a nevíš kolik tak přibližně se pohybujou ty ceny nechat vyměnit zámky??? Citovat
Přema Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Napiš prosím o jaké auto přesně se jedná....... Citovat
Edison Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Mě tak napadá, že může být výhodou, mít od zámku jinej klíč, než od zapalování. Když už mi ukradnou takhle zámek, tak to s kopií z něj nebudou moct nastartovat. :-) Citovat
jiiita18 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 no jasný... bohužel tam mám stejný :-( stejně to nechápu... auto poškozený, nic se ale neztratilo... asi šlo jen o ty klíče... Citovat
Edison Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Stejný je má asi drtivá většina.. včetně mě... Možná se nad tím zamyslím... Citovat
jiiita18 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 Jako je to fakt.. mít jiný tak neodjedou.. jako když nechám vyměnit zámky tak stejně pokud budou chtít vezmou si ho znova... ty cenový relace výměny zámků?? Citovat
Edison Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Tak to netuším, Jíťo. Je mií líto, že nepomohu... :-( Ono to dát dokupy by stálo za to ještě před tím zcizením. Teď by to znamenalo povyměňovat všechno... Mno.. třeba by se našly na vrakáčích... Citovat
jiiita18 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 Jasný no.. musim s tím něco udělat, ale děkuju za pomoc =)) bude to stejně trvat.. než se na tom opraví všechno co je teď potřeba... byly to asi nějaký amatéři, protože všechno dělali zbytečně složitě.. vyřízli zámek a i přesto si neuměli poradit s centrálem... sama tomu nerozumim a když jsem to doma zkoušela tak jsem to měla do 5 minut otevřený.... Citovat
jiiita18 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 no.. já se v tom moc nevyznám... ale tohle se povedlo :-) Citovat
PnR Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 otcovi vypacili dvere na fabii, normal nejaky srubovak narvali do zamku a pretocili ho silou.. riesil to tak, ze nechal zaslepit zamky a nechal dorobit central.. to ta asi vynde rovnako alebo lacnejsie ako menit zamky. btw 306 nema imob? alebo za aky dlhy cas sa po vytiahnuti klucov zablokuje? Citovat
jiiita18 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 jj imob má... ale to podle mě nená problém... a zalokuje se to po minutě.. za kolik to bylo nevíš??? Citovat
PnR Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 uplne presne ti nepoviem.. ale myslim ze to bolo pod 2000sk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.