Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky všichni, mám takovej dotaz... když jsem byla v práci tak mi někdo u spolujezdce vyřízl zámek... je možný ze zámku (určitě se poškodil, protože bylo znát, že to tomu dotyčnýmu nešlo lehce...) nechat udělat náhradní klíče??? díky

Odesláno
Původně zaslal: jiiita18

Ahojky všichni, mám takovej dotaz... když jsem byla v práci tak mi někdo u spolujezdce vyřízl zámek... je možný ze zámku (určitě se poškodil, protože bylo znát, že to tomu dotyčnýmu nešlo lehce...) nechat udělat náhradní klíče??? díky

ano jdeto a děla se to tak:(

Odesláno
Původně zaslal: jiiita18

jasně.. takže kdekoliv si to můžou nechat udělat pak jen to auto znovu najít aj e pryč.... děkuju...

no většinou ten kdo to děla , si hned v jinem aute udela duplikat a cau

Odesláno

Mě tak napadá, že může být výhodou, mít od zámku jinej klíč, než od zapalování. Když už mi ukradnou takhle zámek, tak to s kopií z něj nebudou moct nastartovat. :-)

Odesláno

Tak to netuším, Jíťo. Je mií líto, že nepomohu... :-( Ono to dát dokupy by stálo za to ještě před tím zcizením. Teď by to znamenalo povyměňovat všechno... Mno.. třeba by se našly na vrakáčích...

Odesláno

Jasný no.. musim s tím něco udělat, ale děkuju za pomoc =)) bude to stejně trvat.. než se na tom opraví všechno co je teď potřeba... byly to asi nějaký amatéři, protože všechno dělali zbytečně složitě.. vyřízli zámek a i přesto si neuměli poradit s centrálem... sama tomu nerozumim a když jsem to doma zkoušela tak jsem to měla do 5 minut otevřený....

Odesláno

otcovi vypacili dvere na fabii, normal nejaky srubovak narvali do zamku a pretocili ho silou..

riesil to tak, ze nechal zaslepit zamky a nechal dorobit central..

to ta asi vynde rovnako alebo lacnejsie ako menit zamky.

btw 306 nema imob? alebo za aky dlhy cas sa po vytiahnuti klucov zablokuje?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...