Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Momentálne mám takýto problém. Mám P307, 1,6 benzín 16V, 140 000 km. Už stabilne pri jazde v otáčkach 2 200 a 3 600 autom šklbe. Pokiaľ idem stabilne v týchto otáčkach, mám pocit, ako keby dochádzalo palivo... Nakoľko auto aj z týchto otáčok normálne zrýchľuje, vylúčim asi sviečky, zapaľovaciu rampu na sviečky a káble ku sviečkam...Mimo rozsahu týchto otáčok ide auto bez problémov, ako som písal, akcelerácia bez problémov. Spotreba v normále. Dnes som bol meniť olej, tak som sa na to pýtal, ibaže škoda, že nemajú diagnostiku na Peugeot...Podľa rady zo servisu to bude asi niečo so vstrekovaním... Žeby trysky ? Alebo Vás napadne aj niečo iné ?

Díky za rady....

Odesláno

Přesně tohle mi začalo auto dělat z ničeho nic. Koukám dokonce že i stejný motor. Vstřiky to nejsou, demontoval jsem je a poslal na přečištění a prd velebnosti, jsou i po 80 tis. km jako nový. Netuším, čím by to mohlo být... :myslim

Odesláno

Kamrád měl úplně to samé na Xsařa 1.6 16V a nakonec se ukázalo, že špinavé čidlo teploty nasávaného vzduchu a špinavá škrtící klapka. Oprava mu zabrala cca 2 hodiny a to je docela nezručný. Od té doby super. Obojí pořádně omýt a otřít.

Odesláno

no a k tomu ešte dnes 2x normálne motor scípol na voľnobehu. celkom veľká zábava, v 80 km/h dať voľnobeh a motor scípol...stáva sa, že pri vyradená rýchlosti otáčky prejdú až niekde k 400 a hneď vyletí na 750.. ale ako píšem , dnes už 2x otáčky na 0...

Kde nájdem čidlo teploty nasávaného vzduchu a šrtiacu klapku ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ozývam sa síce neskôr, ale podarilo sa mi problém odstrániť asi pred 2 týždňami... Stačilo pohýbať káblom od lambda sondy a dotiahnuť pásky na vzudchovom potrubí a.... problém zmizol...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...