jarino1978 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Momentálne mám takýto problém. Mám P307, 1,6 benzín 16V, 140 000 km. Už stabilne pri jazde v otáčkach 2 200 a 3 600 autom šklbe. Pokiaľ idem stabilne v týchto otáčkach, mám pocit, ako keby dochádzalo palivo... Nakoľko auto aj z týchto otáčok normálne zrýchľuje, vylúčim asi sviečky, zapaľovaciu rampu na sviečky a káble ku sviečkam...Mimo rozsahu týchto otáčok ide auto bez problémov, ako som písal, akcelerácia bez problémov. Spotreba v normále. Dnes som bol meniť olej, tak som sa na to pýtal, ibaže škoda, že nemajú diagnostiku na Peugeot...Podľa rady zo servisu to bude asi niečo so vstrekovaním... Žeby trysky ? Alebo Vás napadne aj niečo iné ? Díky za rady.... Citovat
Fakir Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Přesně tohle mi začalo auto dělat z ničeho nic. Koukám dokonce že i stejný motor. Vstřiky to nejsou, demontoval jsem je a poslal na přečištění a prd velebnosti, jsou i po 80 tis. km jako nový. Netuším, čím by to mohlo být... Citovat
pastorek Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Takéto trhanie pri ustálených otáčkach mi robila lambda sonda. Zistil som to náhodou keď som ju omylom nezapojil. Citovat
Dakula475 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Kamrád měl úplně to samé na Xsařa 1.6 16V a nakonec se ukázalo, že špinavé čidlo teploty nasávaného vzduchu a špinavá škrtící klapka. Oprava mu zabrala cca 2 hodiny a to je docela nezručný. Od té doby super. Obojí pořádně omýt a otřít. Citovat
jarino1978 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 no a k tomu ešte dnes 2x normálne motor scípol na voľnobehu. celkom veľká zábava, v 80 km/h dať voľnobeh a motor scípol...stáva sa, že pri vyradená rýchlosti otáčky prejdú až niekde k 400 a hneď vyletí na 750.. ale ako píšem , dnes už 2x otáčky na 0... Kde nájdem čidlo teploty nasávaného vzduchu a šrtiacu klapku ? Citovat
Dakula475 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Nejlepší bude si někde stáhnout návod \"Jak na to\", tam je vše popsáno do detailu, aspoň myslím. Citovat
hudy Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 me tohle delala skrtici klapka,po vycisteni vse zmizelo a auto je v pohode Citovat
jarino1978 Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 našiel som toto : http://www.zdielanie.sk/8iNuNgGTjLX2Z6pXMWkegA/Peugeot307_-_jak_na_to--.pdf idem študovať... Citovat
Steef Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Mne zase cukne autom za studena, po par metroch od rozjazdu. Ako keby sa dusil. Ale potom je to OK. To iste mi robilo aj pri felde. Nechapem. Citovat
jarino1978 Odesláno 10. listopad 2008 Autor Odesláno 10. listopad 2008 Ozývam sa síce neskôr, ale podarilo sa mi problém odstrániť asi pred 2 týždňami... Stačilo pohýbať káblom od lambda sondy a dotiahnuť pásky na vzudchovom potrubí a.... problém zmizol... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.