jarino1978 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Momentálne mám takýto problém. Mám P307, 1,6 benzín 16V, 140 000 km. Už stabilne pri jazde v otáčkach 2 200 a 3 600 autom šklbe. Pokiaľ idem stabilne v týchto otáčkach, mám pocit, ako keby dochádzalo palivo... Nakoľko auto aj z týchto otáčok normálne zrýchľuje, vylúčim asi sviečky, zapaľovaciu rampu na sviečky a káble ku sviečkam...Mimo rozsahu týchto otáčok ide auto bez problémov, ako som písal, akcelerácia bez problémov. Spotreba v normále. Dnes som bol meniť olej, tak som sa na to pýtal, ibaže škoda, že nemajú diagnostiku na Peugeot...Podľa rady zo servisu to bude asi niečo so vstrekovaním... Žeby trysky ? Alebo Vás napadne aj niečo iné ? Díky za rady.... Citovat
mrkaj Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Mám totálne rovnaký problém s P 307 SW len motor je HDi 1,6 80 kW najazdený rovnaký počet kilometrov s absolútne rovnakými priebehom len otáčky sú od 1600 - 2000 tam to niekedy seká presne ako keby dochádzalo palivo. Prekvapuje ma len to, že ide o rozdielny typ motorv nafta - benzín ale problém je identický do poslednej bodky. Mne radili od palivového filtra, cez vstreky az po elektromagnetický ventil. Ale nateraz nemám záujem ísť systémom chyba - pokus za tisíce. Kto by nám aspoň približne poradil boli by sme veľmi radi? Citovat
pastorek Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Presne takto sa mi správalo auto a bola vadná lambda sonda. Akonáhle som ju odpojil šklbanie prestalo. Citovat
Fakir Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Přesně tohle se mi stalo na mojí 206. Ten samý motor, ty samé příznaky. Nicméně vstřikovače si škrtni, demontoval jsem je, poslal do Hradce na diagnostiku a vyčištění a byly i po 80 tis. km a skoro 6 letech úplně v pořádku. Teď jsem to měl dlouho odstavený a pomalu to dávám do kupy, takže další poznatky k tomu zatím nemám. Citovat
Nema307sw Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Mal som tiež ten problém, ale pri 1800ot/m +/- nejakých 100. Všimol som si, že auto trhá po cca 600 - 800 km, prevažne mestského cyklu. Potom som ho trošku prehnal a prestalo to, tak predpokladám, že bolo potrebné aby sa regenerovalo FAP-ko. Ale možno sa mýlim. Interval šklbania sa voči ubehnutých km zmešoval, keď som tankoval niečo iné ako OMV /:myslim že by reklama ;)/. No ako to bude s benziňákom, to fakt netuším:myslim. Citovat
jarino1978 Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 môžem potvrdiť, na 99 % je to lambda sonda. chystám sa na jej výmenu, ale dočasne pomôže trošku pomikať prívodným káblom na lambda sonde. dočasne to pomôže, dokiaľ sa to zasa nevyhegá. Citovat
jarino1978 Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 ešte niečo, to trhanie sa potom prenáša aj do voľnobehu, stalo sa mi už 2x, že auto počas jazdy na voľnobehu jednoducho scíplo. trošku vada na kráse bola, žeto bolo dole kopcom pri rýchlosti 80 km/h. Skúste si všimnúť, keď idete trhano, dajte neutrál a potom kukajte na ručičku otáčkomera, ako brútalne padne až na 300 a potom švihom na 750-800 ot/min. To trahanie začína tak nevinne, postupom času si možno na to trošku aj zvyknete, ale potom sa to stupňuje a neodporúčam ten pocit, keď Vám motor zdochne dolu kopcom... Citovat
georgegg Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Zdravim, taky sem měl problémy s kolísáním otáček, vyměnil sem vzduch. filtr a jak sem se tady dočetl a podle návodu vyčistil klapku sání, byla úplně černá, drhnul sem ji snad deset minut a teď je všechno OK, tak nevim třeba to někomu z vás pomůže Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.