Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak co, mate uz poistky na buduci rok ? Pre SK cleny

Recommended Posts

Odesláno

Tymto by som mozno chcel trocha pomoct SK clenom, hlavne tym v okoli Trnavy.

Kazdorocne sa blizi obdobie, kedy viacerim koncia postky (nie vsetkym, ale kopu ludom, nakolko cez vianoce su naj akcie)

Chcel som sa pochvalit, ze uz 3 rok budem uzatvarat zmluvy cez jedneho pana, ktory ma kancelariu v hlohovci. Myslim, ze ceny ktore dava na poistku su bezkonkurencne. Su s Komunalnej poistovne.

Komplet cennik na vsetky auta nemam, ale viem z hlavy ake mam na pegeot a ake som mal na punte.

Takze na puegeote (obsah 1.2 az 1.4) mam poistku 2850 Sk s DPH na cely rok.

Pri punte som mal (od 1.4 po 1.9) len 3450 Sk s DPH.

Myslim ze sumi su velmi male, a viacmenej bezkonkurencne. Pokial si to k tomu panovi date, uz na rok sa nemusite o nic starat. Vzdy pred vianocami vam posle zmluvu na predlzenie na jeden rok, za rovnaku cenu, aj zo sekom, zo vsetkym.

Takze pokial by mal niekto zaujem, kludne piste. Nie je to v ziadnom pripade komercna inzerce, ja s nim nic nemam, len nanho predam kontakt, popripade info kedy bude v Trnave.

Dufam ze to niekomu pomoze :)

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Dobre ze hovoris, ja mam poistku tiez len do konca roka, aj by som bol zabudol.

Určite by si nezabudol, už začínajú tlačiť kaleráby v telke.

Kto nemá svojho agenta ako Lubk0, ktorý ma celkový prehľad. Najlepšie je poistku zrušiť (platí do konca roka) a potom koncom roka uzatvoriť novú, zvyknú byť akcie. Nevadí poistiť aj v tej istej poisťovni. V žiadnom prípade neplatiť hneď šek, ktorý automaticky posielajú teraz niekedy na nový rok. Cena je tam vždy vyššia ako pri uzavretí novej poistky.

[upravil dne 31.10.2008 AnotherOne]

Odesláno

Ja moc telke neholdujem, hlavne nie reklamam:bojim, ale bilboardy sa uz objavili, mas pravdu.

Budem musiet oslovit mojho \"agenta\" na poistky:myslim

[upravil dne 31.10.2008 obaf]

Odesláno

platili sme teraz okolo 10000 pzp aj havarijna..

mame to ale urobene koncom augusta a zabudli sme na to takze prisli len seky a uz sa s tym nedalo nic robit..

ak chces vypovedat zmluvu musis to urobit nejaku dobu pred koncom tej poistky ak sa nemylim.. (2 tyzdne abo mesiac? neviem presne)

Odesláno
Původně zaslal: PnR

platili sme teraz okolo 10000 pzp aj havarijna..

mame to ale urobene koncom augusta a zabudli sme na to takze prisli len seky a uz sa s tym nedalo nic robit..

ak chces vypovedat zmluvu musis to urobit nejaku dobu pred koncom tej poistky ak sa nemylim.. (2 tyzdne abo mesiac? neviem presne)

Najmenej 6 týždňov pred koncom poistného obdobia.

Odesláno

mam mam... kooperativa..... 307 2,0 hdi 2680 SK

C3 1,4 Hdi 1980 sk, X5 3,0 D 4489Sk:super

maximalna spokojnost....

prave dnes som to nahanal

volakedy si pamatam odomna z allianzu chceli aby som platil rocnu poistku na fiat croma 2,0 ie okolo 12000 sk po zlavach......

[upravil dne 7/11/08 marisw]

Odesláno

S kooperativou som nemal problem...

Mal som u nich mesacnou poistku. Kamarad tatovi, ktory bol na lizovacce provalil dvere na passatu :D

Tak sem to nafingoval na sebe, prihlasili sme se v poistovni, on to dal do servisu, moje kooperativa to vse zaplatila, on mi dal za to do vacku 5000 SK a co je najvecsi gol, s kooperativy mi vo februari dosiel BESKODOVY PRIEBEH :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Marton

2680 za 2.0HDI je celkom slusna cena

uz menej sa mi vsak pozdava poistovatel ...

Keďže zo zákonnej sa hradí škoda tomu druhému, problém s platením bude mať on. Pozor však na spoluúčasť. Najmä pri tých lacných poistkách je niekde pes zakopaný.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Mal som u nich mesacnou poistku. Kamarad tatovi, ktory bol na lizovacce provalil dvere na passatu :D

Tak sem to nafingoval na sebe, prihlasili sme se v poistovni, on to dal do servisu, moje kooperativa to vse zaplatila, on mi dal za to do vacku 5000 SK a co je najvecsi gol, s kooperativy mi vo februari dosiel BESKODOVY PRIEBEH :D :D :D

tak toto si rychlo vymaz kamarat

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Tak to bol dobrý \"kamarát\" keď si to musel brať na seba.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Keďže zo zákonnej sa hradí škoda tomu druhému, problém s platením bude mať on. Pozor však na spoluúčasť. Najmä pri tých lacných poistkách je niekde pes zakopaný.

presne na to som v piatok zabudol.... ano spoluucast ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...