Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

velmi záleží i na stylu jízdy ,když jsem dceru zaučoval na svým autě tak jezdila s průměrnou 7,2 a to já jezdím a něco výše.

Hele, budeme se chlubit dcerami, jo?:):)

Moje dcera jezdila na Favoritu za 5,5, teď jezdí na XM 2,1 TD kolem 5,4. Jezdí fakt dobře. Jezdí příměstské trasy, a trochu po městě.

:):)

Odesláno

K teplotě a termostatům.

Existují prý druhy termostatů pro horké země (70 a něco), mírné země (80 a něco) a studené země (90 a něco). Kromě toho existují i termostaty pokažené: - furt otevřené a případně furt zavřené.

Pokud je Vaše auto dovoz např. z Itálie, tak opravdu drží na 70. Zkuste vyměnit termostat za jiný...

Co říkáte této teorii? Někde jsem to zaslechl, ale praxe ukazuje, že by na tom něco pravdy mohlo být...:myslim:myslim

[upravil dne 5.11.2008 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

K teplotě a termostatům.

Existují prý druhy termostatů pro horké země (70 a něco), mírné země (80 a něco) a horké země (90 a něco). Kromě toho existují i termostaty pokažené: - furt otevřené a případně furt zavřené.

Pokud je Vaše auto dovoz např. z Itálie, tak opravdu drží na 70. Zkuste vyměnit termostat za jiný...

Co říkáte této teorii? Někde jsem to zaslechl, ale praxe ukazuje, že by na tom něco pravdy mohlo být...:myslim:myslim

P607Olda: ja ho mam z ciech :) aha, pardon, este predtym bolo z Holandska

[upravil dne 5.11.2008 vdacny]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Tak jsem koukal dneska ráno když jsem jel do práce na budík.

pa zahřátí se ručička držela na 80˚C

cakom, aj ja som si to teraz sledoval, bolo to na 80

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...