P607Olda Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 velmi záleží i na stylu jízdy ,když jsem dceru zaučoval na svým autě tak jezdila s průměrnou 7,2 a to já jezdím a něco výše. Hele, budeme se chlubit dcerami, jo?:) Moje dcera jezdila na Favoritu za 5,5, teď jezdí na XM 2,1 TD kolem 5,4. Jezdí fakt dobře. Jezdí příměstské trasy, a trochu po městě. :) Citovat
P607Olda Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 K teplotě a termostatům. Existují prý druhy termostatů pro horké země (70 a něco), mírné země (80 a něco) a studené země (90 a něco). Kromě toho existují i termostaty pokažené: - furt otevřené a případně furt zavřené. Pokud je Vaše auto dovoz např. z Itálie, tak opravdu drží na 70. Zkuste vyměnit termostat za jiný... Co říkáte této teorii? Někde jsem to zaslechl, ale praxe ukazuje, že by na tom něco pravdy mohlo být...:myslim [upravil dne 5.11.2008 P607Olda] Citovat
vdacny Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: P607Olda K teplotě a termostatům. Existují prý druhy termostatů pro horké země (70 a něco), mírné země (80 a něco) a horké země (90 a něco). Kromě toho existují i termostaty pokažené: - furt otevřené a případně furt zavřené. Pokud je Vaše auto dovoz např. z Itálie, tak opravdu drží na 70. Zkuste vyměnit termostat za jiný... Co říkáte této teorii? Někde jsem to zaslechl, ale praxe ukazuje, že by na tom něco pravdy mohlo být...:myslim P607Olda: ja ho mam z ciech aha, pardon, este predtym bolo z Holandska [upravil dne 5.11.2008 vdacny] Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Tak jsem koukal dneska ráno když jsem jel do práce na budík. pa zahřátí se ručička držela na 80˚C Citovat
vdacny Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Tak jsem koukal dneska ráno když jsem jel do práce na budík. pa zahřátí se ručička držela na 80˚C cakom, aj ja som si to teraz sledoval, bolo to na 80 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.