Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nesvítí zadní mlhovka,žárovka ani pojistka to není.Kostra v pořádku .Kontrolka svítí .Už fakt nevím.Peugeot 306 1,6 kombi r.v. 1999.Může mi někdo prosím poradit ?

Odesláno
Původně zaslal: jirka21

Nesvítí zadní mlhovka,žárovka ani pojistka to není.Kostra v pořádku .Kontrolka svítí .Už fakt nevím.Peugeot 306 1,6 kombi r.v. 1999.Může mi někdo prosím poradit ?

proud do ni jde?

Odesláno
Původně zaslal: jirka21

snad bude někde přerušený drát. Nevím ale kudy vedou. Mám tam i tažné zařízení a v zásuvce mlhovka taky nejde !

tak jdi po dratech do kufru , treba se to nekde skriplo .

Odesláno
Původně zaslal: Creams

NO já mám problém trošinku jiny :) proud tam určitě jde. Zmačku tlačítko tak cvakne v rele, ale nerosvítí se ani mlhovka ani kontrolka :) čím to může být :myslim

Zisťoval si to na objímke žiarovky?

Skontroloval by som relé. To že cvakne ešte neznamená že funguje.

Odesláno

ja mel stejnej problem a zavada byla v tom,ze nemam predni mlhovky,ale je tam en priprava a slepej vypinac,ale pokud ten slepej vypinas odpojim,nesvitej mi zadni,zapojim a svitej...

Odesláno

no protoze to je udelany tak,ze zadni se rozvitej pouze tehdy,svitej li predni,takze podle me ten slepej spinac delal,jakoze sou predni zapnuty permanentne! u dnesnich nekterych aut to tak je treba fabie,pokud ma predni mlhy,nejdriv musis rozvitit predni aby si rozvitil zadni,nevim proc to tak je,ale je!

Odesláno

Tak díky všem za pomoc. závadu jsem opravil.Bylo to v tom ,že člověk který montoval tažné zařízení blbě ptopojil dráty.Musel jsem sice odstrojit půl kufru než jsem na to přišel asle mlhovka konečně svítí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...