Petra XSI Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 No já tady pořád napjatě čekám na vyjádření pana Neona......
Guest Scratch Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Je to of topic, ale Neone, ten zesik beru :-)
MirasCC Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Neona se tady asi nedoboucháte, chce to mail telefon nebo mail, prý je teď nějaký vytížený, bo co...
Neon Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 VYJÁDŘENÍ: jj, samotnej jsem z toho byl špatnej ... ač jsem jim dal, tak jsem si myslel, že máme v těch našich kraxnách lepší motůrky (ikdyž vim, že felda a 406tka jsou váhově jinde) ... Je pravda, že kdyby to bylo delší, tak mi daj s přehledem oba, protože felda začala v 80tce pomalu umírat ... :-) Je fakt, že ta moje celkem jede. Je to serie 50kw 1,3Mpi. A je fakt, že když jsme jeli od PP205 ke mně, tak se mě ptal, jestli tam je 1,6tka, když jsem měl celou cestu podlahu. Jeninej tuning je, že do ní převážně leju N98:roker Každopádně 406tku prodávat nebudu, ale už jsem opět o pár ideálů chudší, když vim, že na světlech v praze mě dá kdejaká Filcka ... Ještě si vzpomínám, jak tu kdysi někdo řešil sprinty (myslim, že M.a.r.i) a psal, že felda 1,6 dala i 405tku 2.Oi a všichni ho poslali do háje zelenýho (myslim, že i já) a dneska bych tomu věřil. Prostě je to drak :mrk
Recommended Posts