uulik Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 ZdravĂm vsechny na klubu. Mám dotaz,dnes do rána mi nÄ›kdo rozbil (rozmlátil) pĹ™ednĂ sklo na mĂ©m pegu 405 vypadalo to jak od bejzbolky.Nechal sem si obÄ›dnat novĂ© ale do zelena 2300kc ( ještÄ› mÄ›li do stĂbrna 2800) nevĂte nÄ›kdo zda je ta barva schválena ? MÄ› tvrdil Ĺľe Peugeo ti to majĂ jako jedinĂ˝ tip schváleno,:myslimjestli ne tak mám moĹľnost to zmÄ›nit na ÄŤirĂ©. DĂk za odp. Citovat
MirasCC Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Odkuď to probůh píšeš Překlad do češtiny by nebyl? Citovat
čakom Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 bude to schválený tou barvou myslíš odstín okna nebo pruh v horní části? [upravil dne 30.10.2008 čakom] Citovat
Laďa Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Jeden dotaz dvakrát a ještě indiánštinou. Citovat
uulik Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 No taky na to koukám co se vylĂhlo z toho mĂ©ho menĹŻ. Je sklo prostÄ› na s....ÄŤky bude do zelena. Jinak dĂk za názory. Citovat
vendelinek Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: Laďa Jeden dotaz dvakrát a ještě indiánštinou. Todle je indiánština? Do dneška sem nevěděl,že taky ovládám tendle jazyk:Dčástečně tomu i rozumim Citovat
Ticcino Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Pokud to není zelený jako flaška od piva, tak ok. Já mám na svém taktéž tónovaná okna. Na první pohled to vidět není, ale pokud skrz sklo prochází světlo a dopadá třeba na bílou stěnu, tak je vidět rozdíl mezi světlem procházejícím sklem a jdoucím mimo sklo. Doufám, že jsem to napsal srozumitelně. Edit: Jo a pokud to má nahoře zelený zatmavovací pruh, tak to je taky v pohodě. Problém by nastal, pokud si tam nalepíš nálepku (stínítko). Z výroby je to ale oukej. Navíc předpokládám, že homologovaný skla mají někde v rohu označení, myslím E6 v kroužku nebo tak nějak... [upravil dne 30.10.2008 Ticcino] Citovat
Dundee Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Ty máš starý model, který má zbytek skel bronzové a budeš tam dávat zelený čelní? To bude vypadat jako pěst na oko:bojim Kdybys dal čirý, tak by to byla lepší volba než zelený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.