Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ZdravĂ­m vsechny na klubu.

Mám dotaz,dnes do rána mi někdo rozbil (rozmlátil) přední sklo na mém pegu 405 vypadalo to jak od bejzbolky.Nechal sem si obědnat nové ale do zelena 2300kc ( ještě měli do stíbrna 2800) nevíte někdo zda je ta barva schválena ? Mě tvrdil že Peugeo ti to mají jako jediný tip schváleno,:myslimjestli ne tak mám možnost to změnit na čiré. Dík za odp.

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Jeden dotaz dvakrát a ještě indiánštinou.

Todle je indiánština?:myslim Do dneška sem nevěděl,že taky ovládám tendle jazyk:Dčástečně tomu i rozumim

Odesláno

Pokud to není zelený jako flaška od piva, tak ok. Já mám na svém taktéž tónovaná okna. Na první pohled to vidět není, ale pokud skrz sklo prochází světlo a dopadá třeba na bílou stěnu, tak je vidět rozdíl mezi světlem procházejícím sklem a jdoucím mimo sklo. Doufám, že jsem to napsal srozumitelně.

Edit: Jo a pokud to má nahoře zelený zatmavovací pruh, tak to je taky v pohodě. Problém by nastal, pokud si tam nalepíš nálepku (stínítko). Z výroby je to ale oukej.

Navíc předpokládám, že homologovaný skla mají někde v rohu označení, myslím E6 v kroužku nebo tak nějak...

[upravil dne 30.10.2008 Ticcino]

Odesláno

Ty máš starý model, který má zbytek skel bronzové a budeš tam dávat zelený čelní? To bude vypadat jako pěst na oko:bojim Kdybys dal čirý, tak by to byla lepší volba než zelený;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...