agresssor Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Zdar lidi chci se jen optat zda ma nekdo zkusenost s duplexem na 406ku na 1.9 td. Nejde mi o to aby byl ladenej stacil by jen obyc. Jde nejakej sehnat nebo bych si ho musel nejak zbastlit? Diky za rady pripominky apod.... Citovat
čakom Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Petr406red;) Tady jsou nějaký fotky duplexů [upravil dne 30.10.2008 čakom] Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Na 1.9td to mel treba benny http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=2209 mimochodem vcera jsem zas potkal jeho auti... Citovat
čakom Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Na 1.9td to mel treba benny http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=2209 mimochodem vcera jsem zas potkal jeho auti... A? už má ve předu to lízo nebo ještě ne? Citovat
agresssor Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Ja vim ze to mel benny:) ale ja nechci ladenej se zvukem:) by mi stacilo jen aby to vypadalo:). A taky nevim zda tim nerozhopdim nejaky tlaky bo co na dieslu.... Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ Na 1.9td to mel treba benny http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=2209 mimochodem vcera jsem zas potkal jeho auti... A? už má ve předu to lízo nebo ještě ne? Ani nevim, mijel jsem ho a vsiml jsem si ho v posledni chvili... Citovat
čakom Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ Na 1.9td to mel treba benny http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=2209 mimochodem vcera jsem zas potkal jeho auti... A? už má ve předu to lízo nebo ještě ne? Ani nevim, mijel jsem ho a vsiml jsem si ho v posledni chvili... škoda že nemá fota někde na netu:nevim Citovat
paul jane Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 2 agresssor : neboj Benny tam mel sice ladaky ale vubec to nebylo znat. nefata neni benal kterej ma takovej zvucek. Citovat
agresssor Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: paul jane 2 agresssor : neboj Benny tam mel sice ladaky ale vubec to nebylo znat. nefata neni benal kterej ma takovej zvucek. Takze kdyz to vubec nebude veadit kdyz udelam duplexa z benzinovej tlumicu?? neco jaqko ma petr?? Nekdo mi rikal ze prej bych si tim rozhodil tlaky bo co... Btw. kde si sehnal to predni lizo na tvoji bejvalou 406 Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 nemel by sis tim rozhodit nic, pokud nemenis stredni tlumic apod. Citovat
Fusion Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Dají se udělat aji falešný ale když pak v zimě jde pára jen z jednoho a ten druhej jenom rezne tak je to pěknej trapas. Viděl sem na Fábii 1.2htp s výfukama jak z Veyrona Citovat
paul jane Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 2 agresssor : Ne vubec to nevadi muzes tam dat jaky chces , jinak lizatko mi delal jeden sikula v plzni a neni problem kdyz by si chtel tak ti taky udela . Citovat
agresssor Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: paul jane 2 agresssor : Ne vubec to nevadi muzes tam dat jaky chces , jinak lizatko mi delal jeden sikula v plzni a neni problem kdyz by si chtel tak ti taky udela . Kolik si za nej dal?? fakt se mi libi bral bych ho no:) Citovat
paul jane Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 stal me i s lakem 1000,- a to chtel min ale fakt je to ze si to zalouzil za tu praci co odvedl. Jinak blizzardovi delal prahy a za oba i s lakem si rekl 1700,- proste krasne ceny. Pak jeste delal Matesovy 306 zadni naranik taky moc pekne ale to nevim co stalo muzu ti dat kontak ale je to v plzni takze pro tebe dalka Ceske Poste bych asi moc neveril je to dost velke.Ja jsem to mel sice ze tri dilu ale i tak je to dost jinak ti udela klidne to co si budes prat i podel tve fantazie Citovat
agresssor Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: paul jane stal me i s lakem 1000,- a to chtel min ale fakt je to ze si to zalouzil za tu praci co odvedl. Jinak blizzardovi delal prahy a za oba i s lakem si rekl 1700,- proste krasne ceny. Pak jeste delal Matesovy 306 zadni naranik taky moc pekne ale to nevim co stalo muzu ti dat kontak ale je to v plzni takze pro tebe dalka Ceske Poste bych asi moc neveril je to dost velke.Ja jsem to mel sice ze tri dilu ale i tak je to dost jinak ti udela klidne to co si budes prat i podel tve fantazie Mno plzen neni zas tak daleko:) je to hodka cesty od prahy kde prebyvam:) Takze bych si pro to v podstate kdykoli zajel.) jinak Slo by to s nim teda nejak dohodnout?? Nebo se tam mam zastavit??? Jinak bych si pak pro to normalne zajel:) Citovat
paul jane Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Nejlepsi bude kdyz ti dam cislo ty mu zavolas a reknes mu co by si jako chtel a on ti rekno co a jak a kolik to stoji tod vse Citovat
agresssor Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 Oka tak jo to asi bude nejlepsi.) Tak dikes:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.