Caly Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Zdar všichni. Má někdo z Vás zkušenost s používáním aditiva do nafty u motoru s FAP. Konkrétně třeba s 1,6hdi? V příručce píšou, že je to zakázané, přitom třeba aditivum SDA nabízí přímo peugeot pro hdi. To aditivum v podstatě jen snižuje pěnivost a zvyšuje cetanové číslo a mazivost. Jak by to mohlo vadit FAPu?? To bych vlastně ani nemohl tankovat naftové \"speciály\" typu V-power, Verva.. Dík za reakce, názory. Citovat
Přema Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Já při tankování používám navíc aditivum VIF a mám najeto s tímhle přidáváním cca 23000 km a zatím no problem a samožřejmě že mám Fap......:papa:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: Caly Zdar všichni. Má někdo z Vás zkušenost s používáním aditiva do nafty u motoru s FAP. Konkrétně třeba s 1,6hdi? V příručce píšou, že je to zakázané, přitom třeba aditivum SDA nabízí přímo peugeot pro hdi. To aditivum v podstatě jen snižuje pěnivost a zvyšuje cetanové číslo a mazivost. Jak by to mohlo vadit FAPu?? To bych vlastně ani nemohl tankovat naftové \"speciály\" typu V-power, Verva.. Dík za reakce, názory. V príručke zakazujú len aditíva do oleja o nafte sa tam nič nepíše. Citovat
Caly Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 asi máme různé příručky, což je divné. Kdyby se to týkalo jen oleje, tak by asi nezmiňovali poškození FAP.. ? Se ještě radši mrknu znova. Citovat
AnotherOne Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Potom tu hoď obrázok tej stránky. Dovolím si tvrdiť, že každá nafta má v dnešnej dobe v sebe nejaké to aditívum. Potom by si nemal na čom jazdiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.