jarajarda Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Rád bych si koupil nové, nebo lehce použité rádio. Podmínka- DVD, ale musí být velikostně jako klasické rádio, vzhledem k nemožnosti vyjížděcího panelu, protože u 306 je málo místa, kvůli skosení palubky. Líbí se mi možnost vše v jednom, DVD, TV, Bluetooth a GPS, jako například toto: http://www.aukro.cz/item468195892_autoradio_s_gps_ipod_dvd_bt_zaruka_cz_menu.html K TV se musí ještě něco dokoupit, aby fungovala? Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Ve verzích s GPS, jak a kam se nahrávají mapy? Jaké programy se dají použít? V rádiích se moc nevyznám, proto uvítám rady, případné tipy kde nakoupit, cenovka do 7000,- s GPS. Díky:) Citovat
destiny Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 ...doporučuji zde na fóru sekci AUTOHIFI Citovat
marisw Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 nieco podobne mal kamaratov brat....cely horuci do kupy...po montazi a spusteny zistil ze je to sopa ako sa patrý.....bolo v tom vsetko mozne.....ale autoradio ma v prvom rade hrat....sice toto hralo....ale bohvie co to nebolo ...kvalita hudby mizerna.... namontoval to do nissanu maxiama QX kde je pomerne kvalitna audio sustava.... Původně zaslal: jarajarda Rád bych si koupil nové, nebo lehce použité rádio. Podmínka- DVD, ale musí být velikostně jako klasické rádio, vzhledem k nemožnosti vyjížděcího panelu, protože u 306 je málo místa, kvůli skosení palubky. Líbí se mi možnost vše v jednom, DVD, TV, Bluetooth a GPS, jako například toto: http://www.aukro.cz/item468195892_autoradio_s_gps_ipod_dvd_bt_zaruka_cz_menu.html K TV se musí ještě něco dokoupit, aby fungovala? Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Ve verzích s GPS, jak a kam se nahrávají mapy? Jaké programy se dají použít? V rádiích se moc nevyznám, proto uvítám rady, případné tipy kde nakoupit, cenovka do 7000,- s GPS. Díky:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Jarajarda... Tak len mozem suhlasit s MARISW, tj vecsina tych funkcii ide na ukor hudby. Ma to moc funkcii za pomerne nizkou cenu. Jaka to je znacka ? Vyzera to ako nejaky noname... Co sa tyka map, je to tam napsani. Mas tam s tym klasickou SD kartu. Pokial si chces navigacny origo kupit, tak navigacne sa predavaju uz s komplet nainstalovanou SD kartou, to to tam jenom pichnes, a jedes Inac musis kartu zebrat, pacnout ji do citacky karet na pc alebo ntb, a manualne nahravat Ja nevim, ja bych asi skorej isiel do nejakyho znackoviho autoradia, s cd/dvd + bluetooth handsfree. Viac by som asi neriskoval A navigaci mat zvlast Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Len skusim par tipu, ale sou bez DVD. Je otazka, ci DVD potrebujes... Viem ze si to pisal ako podmienku,,, ale 700 MB mp3 jek na CD je malo ? Popripade to muze zrat USB kluce, takze koupit 8 - 16 - 32 GB usb kluc dnes uz neni tak draha zalezitost http://www.pixmania.cz/cz/cz/551817/art/blaupunkt/autoradio-cd-mp3-usb-blue.html?form=70#tech-specs A toto sony je fakt brutalni, a ten zabudovany zosik http://www.pixmania.cz/cz/cz/784458/art/sony/autoradio-cd-mp3-bluetoot.html?form=26#tech-specs Citovat
jarajarda Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Díky:) Pokud je to tak, tak to raději kvalitnější autorádio okolo 3000,- a navi zvlášť. V tom případě bych se přikláněl asi k nějaké Sony, Alpine je asi v této cenovce nesmysl, ne? Jinak bez DVD a těch dalších funkcí by se mi líbilo toto: http://www.aukro.cz/item465971987_sony_cdx_gt620u_nove_nepouzite.html Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Ano to som pozeral. Len som myslel ze pozadujes Bluetooth handsfree Asi by som isiel v pomere cena/vykon jednoznacne do sony cka... V starsich autach som mal len GT ckove Sony radia s S-Mosfetom. Hrali vynikajuco. Teraz mam Kenwooda, ktora sa tiez pisi Mosfet zosikom, avsak oproti sony je to bieda... Jedine co je lepsie je, ze ma joystick a paradne sa s nim pracuje, pri prepinani skladieb, a posune albumov Ale to je asi tak vsetko Citovat
jarajarda Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Nebo toto, podobné jsem v autě měl, ale starší a ten zvuk je vážně kvalitní http://www.aukro.cz/item468673047_pecka_alpine_cde_9881rb.html Citovat
ART Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 z těch multifunkčních rádií mám a můžu doporučit tohle: http://www.eonon.info/?p=productsMore&iProduct=77&sName=Eonon-E0821--Autoradio-5-dotykovy-TFT-LCD,-DVD,-DivX,-MP3,-TV,-BLUETOOTH hraje moooc slušně a to lcd mě velmi mile překvapilo, jen nevím jak na tom je 306 s místem...ale co jsi zadal to první rádii je velikostně podobný.. Citovat
marisw Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 radsej samostatnu navi a samostatne radio.... ja som mal Alpine cda 9853 r ...raketa radio...svagor ma to iste a asi bude predavat auto tak potom aj radio ,a radio pojde povodne....malo to plnu personalizaciu, plne nastavenie subwofera aj ovladanie, plne iPod pripojenie...... raketa radio....hudba no comment.... parada toto su len take prdky mrdky.... a ak chces radio do 3 - 4 tisic...nekupuj sony...to je odpad v tej to cenovej kategoorii....to kup radsej nizsiu radu alpine,piooner,clarion,kenwood... sony je cista plechovka,a panasonic obdoba.....sity ako orava a podobne radsej nechaj tak.... Citovat
ART Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 marisw, autoradio sony jsem měl zatím jen jedno cca 5let zpět (cena 25000) a bylo to právem hi-end, nemělo chybu. nevím jak je na tom s rádii sony teď ,ale odpad jsem neměl:) Citovat
marisw Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 hovorim o radiach do cenovej kategorii 3 - 4 tis. citaj pozornejsie prispevky,ak ich komentujes.... pred piatimi rokmi este autoradia sony boly ok...dnes to bohvie co nieje....nehovorim o designe, funkciach, moznostiach prehravania a pod...ale o samotnom zvukovom vyhotoveni.... Původně zaslal: ART marisw, autoradio sony jsem měl zatím jen jedno cca 5let zpět (cena 25000) a bylo to právem hi-end, nemělo chybu. nevím jak je na tom s rádii sony teď ,ale odpad jsem neměl:) Citovat
jarajarda Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 No, u mne zatím vítězí Alpina, druhé je Sony, nechám asi rádio jako rádio a ne multifunkční cosi:D Citovat
marisw Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 dobre rozhodnutie......radsej nizsiu radu poruiadneho radia,ako vysoku no name:D:D:D Původně zaslal: jarajarda No, u mne zatím vítězí Alpina, druhé je Sony, nechám asi rádio jako rádio a ne multifunkční cosi:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 marisw, ani nahodou s tebou nesuhlasim... Montoval sem samotnych radii celkom dost, hlavne vsem kamaradem... A hlavne lacni modeli, do max 4000 Sk... Sony sou podle mne velice kvalitny, vsechny GT ckovy serie. Nemal sem s nimi zadny problem, a vsetci si ich pochvaluju. Naproti tomu, kamaraad ma Pioneera, nejaky deh 3000 ci tak nejak, kupovan bol asi o 400 Sk viac ako podone sony GT, a nic extra to nema. Dokonca zosik v sony je podla mna lepsi... Ja sem pocul tiez keci, ze kendwood a podobne je lepsie. Teraz mam v aute kenwooda, ale oproti sony bieda.. A to myslim uplne smrtelne vazne. Uz teraz uvazujem ze ho predam, a kupim zase sony... Nehovorim ze sony je BEST.. Blaupunkt, alpine a vyssi rady pioneeru ci clarion su lepsie.. Ale v cenovce do 4000 Sk by som bral jedine sony, a kenwoodu by som sa vyhol oblukom... Citovat
marisw Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 hovorim ze radio v tejto cenovo nizkej katogorii sony je ****.... osobne si potrpim na kvalitnu hudbu..tak to co hovorim ja je ina liga... momentalne si do X5 montujem audio ozvucenie Morell , mam za sebou Bose, Harmann&Kardon a podobne.... ale kazdy ma ine chutky....nepotrebujem subwofer a podobne koniny. ale sto ludi ,sto chuti...... osobne za radio sony typu gt v tejto cenovej katogorii by som nedal ani korunu....resp..autoradio sony by som si uz nikdy nekupil...su to vyhodene peniaze...sony neni to co byvalo.... co sa tyka toho ze mas kenwood a chces sony..atd.....skus si napojit nejake autoradia na tvoju stavajucu audio sustavu... bratranec Numeros77 ,taky ma nick na tu na fore...ma tusim sonycko GT 210 ci take nieco...komplet repro vymenene vpredu a vzadu Magnat,zosik,vytlmene dvere,.... hra to celkom ok....ale aj on zdiela nazor sony nikdy....napojili sme tam Alpinku CDA 9853R a skoro sa posral...rozdiel v hudbe znatelny.... myslim ze Alpine a podobne zalezitosti su niekde inde...co sa tyka komercných autoradii... precitaj si nieco z komercie a mozno zmenis nazor a postoj....napriklad tu.... cize moj nazor ze radsej si kupim nizsiu radu alpinu ako nejake sony.... v tvojej cenovej kategorii by som siahol po niecom takomto toto alebo toto Původně zaslal: Lubk0 cize moj nazor ze radsej si kupim nizsiu radu alpinu ako nejake sony.... marisw, ani nahodou s tebou nesuhlasim... Montoval sem samotnych radii celkom dost, hlavne vsem kamaradem... A hlavne lacni modeli, do max 4000 Sk... Sony sou podle mne velice kvalitny, vsechny GT ckovy serie. Nemal sem s nimi zadny problem, a vsetci si ich pochvaluju. Naproti tomu, kamaraad ma Pioneera, nejaky deh 3000 ci tak nejak, kupovan bol asi o 400 Sk viac ako podone sony GT, a nic extra to nema. Dokonca zosik v sony je podla mna lepsi... Ja sem pocul tiez keci, ze kendwood a podobne je lepsie. Teraz mam v aute kenwooda, ale oproti sony bieda.. A to myslim uplne smrtelne vazne. Uz teraz uvazujem ze ho predam, a kupim zase sony... Nehovorim ze sony je BEST.. Blaupunkt, alpine a vyssi rady pioneeru ci clarion su lepsie.. Ale v cenovce do 4000 Sk by som bral jedine sony, a kenwoodu by som sa vyhol oblukom... [upravil dne 29/10/08 marisw] [upravil dne 29/10/08 marisw] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 MariSW, a prave o tom sa bavim... Pokial som dal do mojho auta s existujucou audio sustavou (nic extra, nejake magnat repraky power plus, ziadny zosik ) kenwooda, tak nic, ked som tam dal sony GT, tak citelne lepsie... Ked som tam mal pioneera, tak to iste ako sony... Montoval som pioneere, kenwoody a sonycka do Fiat Tipo, 2x Skoda Fabia, 1x Skoda octavia I, Do predchadzajucich Fiat Punto, do jedneho aj do druheho (v tom druhom som mal aj sony, aj pioneer, sony mi v BA ukradli), do terajsieho Peugeota, kamaradovi do 205 tky, do fiat Una, do fiat Punta 2 a nakonec s kamaradem do 406 combi. Tym se nechci machrovat, ze sem nejaky profik, ale vzdy som montoval, okrem 406 tky radia vetsinou low END, tj do 4000 Sk ... Takze je sice pekny, ze ty si na audio potrpis, ale tym davas jasne najavo, ze low endum nerozumis, tak jak ja nerozumim znackam ktore si vymenoval zde. Ide o to, ze kdo co vyzaduje. Myslim ze jarajarda nebude ten typ cloveka, ktory potrebuje aby mu radio hucalo na dva kilometre, i ked kvalitne... Takze stojim si za svojim. Kendwooda v lowendu nikdy. Ked chces predam ty mojho, ma pol roka a plnu zaruku LOW ENDOVI pioneer ty ponukne to iste co sony, len das za to viac penazi. ALPINE je uz o nieco drahsi. Alpine stoji 4000, sony kupis za 3000. Iste bude ALPINE lepsie hrat, neviem, neskusal som, ale zalezi, ci to potrebujes. Pokial to mas na obycejny posluch, a nerobis s toho tuning sou, a nevas komplet povytlmovane dveri ze znackovym repro, staci ty i SONY, a to bohato. Pokial chces si robit kvalitnu audio sustavu, se vsim co k tomu patri, poobzeraj sa po ALPINE, Blaupunkt a podobne ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.