Bobo.KH Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Zdarec mam menší problem se směrovími světli. Při blikání (nezáleží na straně).Kotrolka směrovek bliká,ale to cvakání mi přestalo fungovat. Potřebuji poradit kde je zakopaný pes. Díkas Citovat
Edison Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: Bobo.KH Zdarec mam menší problem se směrovími světli. Při blikání (nezáleží na straně).Kotrolka směrovek bliká,ale to cvakání mi přestalo fungovat. Potřebuji poradit kde je zakopaný pes. Díkas Není tam někde nějaký aku měnič? Ostatní soundy (chyby, rozsvícený světla...) jdou? [upravil dne 28.10.2008 Edison] Citovat
Bobo.KH Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 To právě nevim.Napadlo me jestli mi nekde nevipad naky kabilek.A nevim jestli neni nekde u pojistek nama mala skrinka ktera cvaka a ja to pak slysim Citovat
Edison Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: Bobo.KH To právě nevim.Napadlo me jestli mi nekde nevipad naky kabilek.A nevim jestli neni nekde u pojistek nama mala skrinka ktera cvaka a ja to pak slysim Propto se ptám na ostatní zvuky.. Třeba zasunutej klíček, vypnutej motor, otevřený dveře. Nebo... Vypnutej klíček, zapnutý světla, otevřený dveře. Nebo málo brzdovky... to jsou zvuky, který snadno vyloudíš... prostě systémový zvuky auta... Citovat
Bobo.KH Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 To vse funguje.Tohle mi pred mesicem zacalo zlobit.Chvili slo pak neslo.A ted to nejde vubec Citovat
Bobo.KH Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Sorac taky nejde.rosviceny svetla otevrene dvere byz klicku mi taky nic nesiglalizuje. Citovat
Edison Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 mmmm... to vidím na vadný akustický měnič. Ale netuším, kde je... :-( Citovat
Ticcino Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Pokud jsem správně pochopil konverzaci, tak ti nejde pípák, jo? Nechci mystifikovat, ale někde tady na fóru jsem asi před půl rokem četl, že někdo měl rozebranou desku s budíky a na ní se myslím nacházel ten pípák. Nevím však u kterého to bylo auta... Citovat
Bobo.KH Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 ale ja sem ten pipak slysel u pojistek.je pravda ze tam nemusi vubec byt mohlo se to od budiku akorat rozlihat k tem pojistkam Citovat
pastorek Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Nieje to cvakanie akustická funkcia prerušovača? Mne prestalo cvakať a o pár dní prestali fungovať smerovky. Po výmene prerušovača za škodovácky znova bliká i cvaká. Starší model 406ky by to mal mať tiež tak. Citovat
Edison Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Na Tvém autě možná, Pastorku. Tady by to mělo být elektronické. Citovat
Bobo.KH Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Zdarec chlapaci tak pristi tyden se chystam na rozebrani palubky.Tak uvidime kdo zvaz mel pravdu.Jen se mi do toho nechce,kdyz si vzpomenu,ze celi den sem dal na oute podsviceni,a ted to musim kvuli palubce rozdelavat tak se mi chce brecet.Ale co clovek nadela:-( [upravil dne 8/11/08 Bobo.KH] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.