Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec

mam menší problem se směrovími světli.

Při blikání (nezáleží na straně).Kotrolka směrovek bliká,ale to cvakání mi přestalo fungovat.

Potřebuji poradit kde je zakopaný pes.

Díkas

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

Zdarec

mam menší problem se směrovími světli.

Při blikání (nezáleží na straně).Kotrolka směrovek bliká,ale to cvakání mi přestalo fungovat.

Potřebuji poradit kde je zakopaný pes.

Díkas

Není tam někde nějaký aku měnič? Ostatní soundy (chyby, rozsvícený světla...) jdou?

[upravil dne 28.10.2008 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

To právě nevim.Napadlo me jestli mi nekde nevipad naky kabilek.A nevim jestli neni nekde u pojistek nama mala skrinka ktera cvaka a ja to pak slysim

Propto se ptám na ostatní zvuky.. Třeba zasunutej klíček, vypnutej motor, otevřený dveře. Nebo... Vypnutej klíček, zapnutý světla, otevřený dveře. Nebo málo brzdovky... to jsou zvuky, který snadno vyloudíš... prostě systémový zvuky auta...
Odesláno

Pokud jsem správně pochopil konverzaci, tak ti nejde pípák, jo? Nechci mystifikovat, ale někde tady na fóru jsem asi před půl rokem četl, že někdo měl rozebranou desku s budíky a na ní se myslím nacházel ten pípák. Nevím však u kterého to bylo auta...

Odesláno

Nieje to cvakanie akustická funkcia prerušovača? Mne prestalo cvakať a o pár dní prestali fungovať smerovky. Po výmene prerušovača za škodovácky znova bliká i cvaká. Starší model 406ky by to mal mať tiež tak.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdarec chlapaci tak pristi tyden se chystam na rozebrani palubky.Tak uvidime kdo zvaz mel pravdu.Jen se mi do toho nechce,kdyz si vzpomenu,ze celi den sem dal na oute podsviceni,a ted to musim kvuli palubce rozdelavat tak se mi chce brecet.Ale co clovek nadela:-(

[upravil dne 8/11/08 Bobo.KH]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...