antal Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Zdar,poradi mi niekto kde by som zohnal klasicku celosklenenu ziarovku w5w ale s bielim svetlom?Nechcem diodi,tie mi v lampicke svietia nonstop pri zapnutom zapalovani Citovat
antal Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 pomalu v každém supermarketu v oddělení autodoplnky ale s bielim svetlom ako mam v lampickach? Citovat
antal Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 a proč ne ??boční jsou jako lampičky střed svítí při otevření dveří já tam mám ve střední modrou Tak to sa idem zajtra hned niekde pozriet,pockaj az nic nenajdem:bacha:D Citovat
antal Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 n ved ja som uz hladal aj na internetu ale vyskakuju mi tam same ledky a tie nechcem Citovat
Black Joe Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Prodávaj je i v Mercedesu, mají potažené sklo modrou barvou, mám je na autě naprostá spokojenost . Horší je to s tou cenou. Citovat
foxo Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 kup obycajnu zarovku, modry sprej alebo centrofixku a mas vystarano Citovat
mindwipe Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 ja som akurat dnes kupil vo fusion (fusionhifi.sk) vysoko ziarive modre led diody, svietia uzasne a v aute je aj vidno i ked som bol zmiereny s tym ze to bude tmavsie, no na moje prekvapenie to super osveltuje Citovat
foxo Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: foxo kup obycajnu zarovku, modry sprej alebo centrofixku a mas vystarano amatére to je jako bych tam dal kousek plastu od magnezie ta je taky modré barva ta plastová láhev ta obycajna zarovka nema taku teplotu, jak halogen, takze ten nejaky sprej by mohla znest.. Citovat
antal Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Foxo:ja nechcem ziadne splacaniny.A v prvom rade som pisal ze chcem aby to svietilo bielo! Citovat
antal Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: mindwipe ja som akurat dnes kupil vo fusion (fusionhifi.sk) vysoko ziarive modre led diody, svietia uzasne a v aute je aj vidno i ked som bol zmiereny s tym ze to bude tmavsie, no na moje prekvapenie to super osveltuje nehladam diodi ale ziarovku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.