Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dnes vyměnil displej za asi nečernající,topil jsem v autě jak v sauně a nic ...byl v poho.....jen ho musím prekonfigurovat na 2zonovou klimu....on byl v 1zonové ale jinak funguje a ukazuje vše

Odesláno

2 Přema: takže ty máš už použitý. Kdyby byl ze stejně vybaveného auta, asi by se nemusel překonfigurovávat? Je to ten co jsem tady dal tu fotku? Ten display se dost ohřívá od radia, takže zkus delší cestu s radiem a uvidíš. Jinak teď mám v ruce ten starý display a je to výrobek firmy BORG a ten konektor je na něm umístěn naležato.

[upravil dne 30.10.2008 HonzaZ]

Odesláno

Mě ten displej černal i když jsem zatopil na cca 22°C a to fakt nekecám takže zatím je to určitě změna k lepšímu.......ano je to použitý displej..........vypadá uplně stejně jen má jiné čísla a hodnoty na štítku.........ale fakt je lepší,prodejce mi říkal že když mi bude černat tak at mu ho vrátím......

Odesláno

Takze display som vymenil za 5 min :D, len skoda ze ma to iste cislo ako ten cernajuci, takze uvidim co bude v lete ...

[upravil dne 4.11.08 raul]

Odesláno

Čau chlapi,

prosím vás mohli byste někdo napsat bižší info o tom displayi Johnson Controls? Co je to za typ, nebo nějaké označení. Ta moje mrcha taky černá :grra a v budoucnu budu chtít někde splašit jiný.

Díky

Odesláno

Jediiné co mohu k tomu typu dodat je pažouťácké objednací číslo 659349. Pod tím jsem ho objednával. Je to obyč monochrom bez navi.

[upravil dne 10.11.2008 HonzaZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...