Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

309GT: dostatecny, az si to sedne o ty cca 3cm tak to bude vypadat lip, neboj ;)

Kvasky: hele ty, nestras jo! :P mokra sada bude, jen ty prachy nerostou na stomech bohuzel.. :roll

vendi.stejskal: diky..

306gti6: bohuzel, zatim jsem netestoval.. nemel jsem na to ted o vikendu cas :(

BOSSCZ: to vis a ted tu o Karkulce :aut

Odesláno

Tak nejak, o pocasi neslo. Vetsinu vikendoveho casu jsem travil totiz pripravou srazu na Seci s daily car-em. Takze na testovani nedoslo, az dnes to protahnu. ;)

Odesláno

Tak jsem dneska najel nejakej ten km a zajimavy. Oproti beznym pneu to huci a to celkem dost. Na dobre silnici to drzi pekne, jak pribyty. Velice dobry bocni vedeni. Na rozbitych okreskach uz je to slabsi ale tam se zas neda jezdit tak rychle, takze celkem ok. Co me dostalo bylo odlupovani utavenych casti pneu, prouzky gumy mi klepaly do zadnich podbehu az nakonec odpadly. Po par ostrejsich zatackach ale gumy prosly ocistou a ted uz toho tam moc neni. :) Takze celkove hodnotim kladne, sve nejvetsi klady ale predvedou urcite na okruhu. Na to uz se tesim. :mrk

EDIT: dalsi sok jsem zazil na shellu v HB, Racing za 38.50Kc je silenost! :blicismajlik

[upravil dne 19/4/2010 Béďa]

• O 3 týdny později...
Odesláno

EDIT: dalsi sok jsem zazil na shellu v HB, Racing za 38.50Kc je silenost! :blicismajlik

[upravil dne 19/4/2010 Béďa]

U nás na \"východě\" ve VM je racing taky za 38.50:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: Mirradh

U nás na \"východě\" ve VM je racing taky za 38.50:blicismajlik

VM je mysleno Vysoke Myto?? Od kdy tam je Racing? Pokud vim tak tam byval pouze V-Power..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...