Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já mám interiér v kombinaci kůže-alcantara a náročný na údržbu to není skoro vůbec :-) akorát v létě sem to impregnoval nějakym bazmekem (počítám že to od roku výroby auta nikdo neudělal) a pohoda...

Jo a co se týče studění a pálení - tak v autě mam kůži a u PC na koleji sedim taky v koženym křesle a ještě se nestalo abych se v tom zpotil, nebo aby mě to chladilo :-)

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

Já ho nemám a jsem tomu rád ,je náročnější na údržbu, v létě pálí do zadků a v zimě je zase chladí. :grr

Tak přesně tohle dělá koženka. ;)

Kůže je špičková věc. Jak já bych jí chtěl. :(:aut:D

Odesláno

Já měl zkušenosti s mnoha interiéry a musím říct látka je látka , kůže je ale rozhodně hezčí a luxusnější. Bohužel pokud jsem natrefil na kůži, tak předchozí majitel se jí moc nevěnoval a ve většině případů vypadala jak vypadala. Takže jsem se nechtěl dotknout spokojených majitelů kůží.:D Je to jen moje zkušenost.:papa

Odesláno

tak teda kluciiii me se kuzicka nelibi vubec.... myslete na kravicky :)

ale je fakt ze s tou alacantrou to nevypada tak zle... kombinace by se nechala snest...

ale popravde ja koukam spis po nejake skorapce :)

Odesláno
Původně zaslal: Ondřík106s

moc rád bych mel kozený, no uvidime, jde se zeptat ve ctvrtek do calounictví, kolik by to stálo

To si připrav pevný nervy :-) Kluci na saxoclubu tehdá házeli do placu link na ebay, kde byl na prodej komplet int. ze saxa, resp. 2 přední sed. a zadní trojsedátko, nově potažený 2druhama kůže (ta jedna světlejší místo alcantary) a vycházelo to v přepočtu na asi 16000kč...

Odesláno

víc jak 10000 do toho asi nedám, ale uvidime, jinak co jsem se bavil s jedním calounikem na netu, tak chtel za to 30000-35000, pry ta kuze nejde koupit na metry ale musí se koupit kus, který je daný, tím se to prodrazí ale tak uvidime co mi reknou u nás v brode

Odesláno

No celna je to šílená...seděl jsem v tom sparco s 2000 nebo tak nějak to bylo a normálně jsem se do toho nevešel...

taky jsem si chtěl nechat potáhnout sedačky a jeden čalouník by mě to potáhl v Brně asi za 10000 celej interier....ale koženkou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...