Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

jsem dvoutydennim majitelem ojete 407 SW 2.0 HDI a stale objevuji...netusite nekdo, k cemu jsou a jak se ovladaji obrazovky, ktere mi naskoci po Trip 2. Viz priloha. V manualu jsem nic nenasel. Diky moc za jakekoli info.

David

post-0-14109602750573_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Kde se ti tam vzaly tyhle obrazovky?Já tam nic takovýho nemám.A mám tempomat i s omezovačem a velkej disp.:myslim

Já jsem na tom stejně,taky to tam nemám takhle a mám origo tempomat s omezovačem.. mám verzi SW 6.63. nemá on tu verzi 5?
Odesláno

Ahoj,

tempomat nemam (to je asi vysvetleni toho proc prvni obrazovka nejde nastavovat???), nema to ani parkovaci cidla vzadu. Verze SW je 6.63, sam jsem ji tam daval podle navodu tady na foru.

Odesláno

ja si myslim ze by to mohla byt nejaka kontrola jazdnýych pruhov a rychlosti....ale to len tak tlapem....nieco podobne je v C6...pri tempomate ti skontroluje priestor pred tebou, kontrolu pruhov a udrzanie v spravnom smere jazdy.....

Odesláno

to co popisuje marisw má třeba 308, 12 kamer snímá pod vozem přejetí pruhů, je to proti spánku. Bez blinkru přejet bílou čáru=vibrace do sedadla na straně přejetí. Prý to funguje, nezkoušel jsem. Otázka je co to udělá v zimě na sněhu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...