atsor Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Čau kolegové.Jak jsem viděl čakomovo auti na vlastní oči je to moc nádhera jak to má snížený.Chci to taky snížit ale jen 40/40 ale tedka nevím jestli celý podvozek a nebo jen pružiny.Celý podvozek je určitě lepší ale stojí víc nebo budou stačit jen pružiny?poradte jestli s tím máte skušenosti,dik Citovat
čakom Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Já bych vzal celej podvozek. Ale jde o to co od toho očekáváš? Pokud ti jde jen o optický snížení a trošičko lepší jízdní vlastnosti tak stačí jen pružiny. Pokud očekáváš lepší jízdní vlastnosti v zatáčkách tak celej podvozek. Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Já už notnou chvíli prahnu po pružinách a doufám, že splní to co od nich očekávám (to prakticky shrnul čakom). Citovat
čakom Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Já už notnou chvíli prahnu po pružinách a doufám, že splní to co od nich očekávám (to prakticky shrnul čakom). A jak to teda s tebou vypadá? Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: čakom A jak to teda s tebou vypadá? Zatím bledě. Ale už jsem dal dohromady to co jsem zkazil. Až bude něco nového tak se jistě přihlásím. Citovat
čakom Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom A jak to teda s tebou vypadá? Zatím bledě. Ale už jsem dal dohromady to co jsem zkazil. Až bude něco nového tak se jistě přihlásím. tak to je dobře že se povedlo;) Citovat
wooody Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 jj zalezi k cemu to chces, ale bacha seriovy tlumice nemaj radi snizeni vyc ja 4 cm..... a vym ze je to taky neprakticky a divny, ale kamos jeste nacpal mezi tlumic a pruzinu tenisaky, takze to ma celkem tvrdy jako kdyby byl sport..... prikladam foto, a sam sem byl prekvapenej.... Citovat
gasaxx Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 JJ, čakomovo autí je fakt moc pěkný, to s Tebou souhlasím Atsore...:-) [upravil dne 27/10/08 gasaxx] Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: wooody jj zalezi k cemu to chces, ale bacha seriovy tlumice nemaj radi snizeni vyc ja 4 cm..... a vym ze je to taky neprakticky a divny, ale kamos jeste nacpal mezi tlumic a pruzinu tenisaky, takze to ma celkem tvrdy jako kdyby byl sport..... prikladam foto, a sam sem byl prekvapenej.... ????? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx JJ, čekomovo autí je fakt moc pěkný, to s Tebou souhlasím Astore...:-) to už tu píše i pes ???? :D Citovat
wooody Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 taky sem se divil, ale kdyz sem videl ten rozdil pred a po, tak jako dost razantni, ted tam ma uz sport podvozek a predtim to bylo tvrdsi Citovat
čakom Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx JJ, čakomovo autí je fakt moc pěkný, to s Tebou souhlasím Atsore...:-) [upravil dne 27/10/08 gasaxx] Díky. Počkejte na jaře až budou alu:aut Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Počkejte na jaře až budou alu:aut Jaký zase? Ty z Astry ve větším nebo tyhle s podložkama? Citovat
čakom Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Počkejte na jaře až budou alu:aut Jaký zase? Ty z Astry ve větším nebo tyhle s podložkama? Atlantisy s podložkama. Protože ted to viděli na plechách. Citovat
f3Rd@ Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Nasetri rovnou na cely podvozek a mas klid. Pres zimu to stejne snizovat myslim nema cenu, tak do jara setri a kup to cely. Citovat
atsor Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 jo jo asi máte pravdu.musím napsat Ježíškovi;) Citovat
gasaxx Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Čakome, na jaře už snad budu mít taky nějaký rozumný alu, tak se pak zas můžem někde setkat...:-) Citovat
čakom Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: gasaxx Čakome, na jaře už snad budu mít taky nějaký rozumný alu, tak se pak zas můžem někde setkat...:-) určitě Citovat
f3Rd@ Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Kluci, treba muzete prijet na Prigl sraz, ktery se kona kazdy 3. ctvrtek v mesici (po vyplate) ! Citovat
gasaxx Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Kluci, treba muzete prijet na Prigl sraz, ktery se kona kazdy 3. ctvrtek v mesici (po vyplate) ! Však v listopadu se tam chystám, tak snad mi do toho nic nevleze...:-) Budeš tam taky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.