Guest Robi607 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 mám podozrenie, že ventil EGR ostáva pootvorený, a tak sa zmení plynulosť motora, a na volnobežné otáčky ho trasie, ale to všetko až po zohriatí vozidla do prevádzkovej teploty...mal z vás už niekto podobný problém??? Citovat
jofo Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 A ako vies ze je to egr? Vacsina na tomto fore co mal problem s egr tak ho odpojil a jazdil dalej. Ale vsetci mali problem s tym ze auto nechcelo ist. Kludne to moze sposobovat aj nejake cidlo, napr teplotne na motore. No je to zaujimave ze sa to stane az po zahriati.Vacsina naftakov je roztrasena ked je chladno. Citovat
Guest Robi607 Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Bol to zanesený vzduchový filter, po jeho výmene všetko OK, EGR som vybral a prečistil, skontroloval som funkčnosť, ale nebol veľmi zasratý, teraz je všetko OK...EGR preto, lebo až by bol otvorený, tak by mohol spôsobovať zlé spaľovanie kvôli splodinám, ktoré by bral z výfuku aj keď netreba, teda nekvalitný vzduch, hmm...dík za radu, na našom však asi kvôli FAP zavrieť EGR ani nemôžeme, aj keď by som ho najradšej vylúčil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.