jan.tesarcik Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Zdravím všechny, poprosil bych zde přítomné, jestli by mi neporadili s mým problémem. Ráno přijdu k autu - 306 break, 1.4 55kW, nastartuju, rozjedu se a po pár stovkách metrů jízdy mi auto začne cukat, přidávám plyn a nic, dusí se, otáčky jdou dolů. Stává se to pouze při studeném startu a po zhruba 3 km jízdy po mírném zahřátí se problém přestane projevovat. Budu rád za každou odpověď a názor. Dík! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Pravdepodobne nejaka klasicka ptakovina Ja by som zacal cidlom teploty... Tiez to moze byt lambda, ale myslim ze skorej to cidlo... Kupis ho do 500 KC myslim Inac staci si troska pocist forum, toto sou bezne veci, resilo to tady xxx lidi... Citovat
tiburtius Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Pravdepodobne nejaka klasicka ptakovina Ja by som zacal cidlom teploty... Tiez to moze byt lambda, ale myslim ze skorej to cidlo... Kupis ho do 500 KC myslim Inac staci si troska pocist forum, toto sou bezne veci, resilo to tady xxx lidi... ktoré čidlo ak dobre viem tak sú tam 2 kusy. Zelené a modré tak teraz ktoré? Citovat
tiburtius Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: PnR modre je na budiky ak sa nemylim.. dobre si myslíš. modré na prístrojovku zelené pre riadiacu jednotku Citovat
Jindras Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Nejvíc pravděpodobné je čidlo teploty,ale může to být i něco jiného-pár vyjímek existuje-občas se stane,že je porucha v dodávce paliva-znamená to,že studený motor má větší potřebu přísuvu paliva-z čehoš může být zanesený palivový filtr,nedostatečná funkce pal.čerpadla či něco podobného!!! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Tiburtius, staci otvrorit sekci servis, a precist si napriklad 306 1.8 16v 3300 otacek ci tak nejak, tam reci i farby Ale jasne, modre je na pristrojovku, takze zelene... Citovat
jan.tesarcik Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Jeden z dalších názorů, který jsem i trochu sám tušil byl ten, že jsem vzal benzin na neznačkovce, nebudu jmenovat EURO OIL. Byl jsem přesvědčen, že na EURO OILu mají good benzín... Nevím... Co myslíte??? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Buhuzel toto necham na na nekem kto tam tankuje, takuto pumpu ani na SK nemame... Citovat
jan.tesarcik Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Je po problemu - pal. a vzduch. filtr to vyresil... :-) PTAKOVINA Citovat
dolly1010 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Asi 2krát mi to taky zacukalo. Pořádně jsem se lek. Je to jako kdybych ve 20km/h zařadil pětku a prosmekla se spojka Ale zatim to moc nedělá, takže to neřešim (vzduch. filtr mám novej). Jak říká známej automechanik: \"Nesmíš tak často koukat do motoru\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.