Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, poprosil bych zde přítomné, jestli by mi neporadili s mým problémem. Ráno přijdu k autu - 306 break, 1.4 55kW, nastartuju, rozjedu se a po pár stovkách metrů jízdy mi auto začne cukat, přidávám plyn a nic, dusí se, otáčky jdou dolů.

Stává se to pouze při studeném startu a po zhruba 3 km jízdy po mírném zahřátí se problém přestane projevovat.

Budu rád za každou odpověď a názor. Dík!

Odesláno

Pravdepodobne nejaka klasicka ptakovina :P

Ja by som zacal cidlom teploty... Tiez to moze byt lambda, ale myslim ze skorej to cidlo...

Kupis ho do 500 KC myslim :)

Inac staci si troska pocist forum, toto sou bezne veci, resilo to tady xxx lidi...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Pravdepodobne nejaka klasicka ptakovina :P

Ja by som zacal cidlom teploty... Tiez to moze byt lambda, ale myslim ze skorej to cidlo...

Kupis ho do 500 KC myslim :)

Inac staci si troska pocist forum, toto sou bezne veci, resilo to tady xxx lidi...

ktoré čidlo ak dobre viem tak sú tam 2 kusy. Zelené a modré tak teraz ktoré?
Odesláno

Nejvíc pravděpodobné je čidlo teploty,ale může to být i něco jiného-pár vyjímek existuje-občas se stane,že je porucha v dodávce paliva-znamená to,že studený motor má větší potřebu přísuvu paliva-z čehoš může být zanesený palivový filtr,nedostatečná funkce pal.čerpadla či něco podobného!!!

Odesláno

Tiburtius, staci otvrorit sekci servis, a precist si napriklad 306 1.8 16v 3300 otacek ci tak nejak, tam reci i farby :)

Ale jasne, modre je na pristrojovku, takze zelene...

Odesláno

Jeden z dalších názorů, který jsem i trochu sám tušil byl ten, že jsem vzal benzin na neznačkovce, nebudu jmenovat EURO OIL. Byl jsem přesvědčen, že na EURO OILu mají good benzín... Nevím... Co myslíte??? :myslim

Odesláno

Buhuzel toto necham na na nekem kto tam tankuje, takuto pumpu ani na SK nemame...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Asi 2krát mi to taky zacukalo. Pořádně jsem se lek. Je to jako kdybych ve 20km/h zařadil pětku a prosmekla se spojka :nevim Ale zatim to moc nedělá, takže to neřešim (vzduch. filtr mám novej). Jak říká známej automechanik: \"Nesmíš tak často koukat do motoru\" :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...