Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kompresor klimatizacie - oddelenie spojky

Recommended Posts

Odesláno

Riešim taký problém, pred časom som menil kompresor klimatizácie, pôvodný mal nejakú netesnosť a unikalo chladivo. Na tom, ktorý som zohnal je ale nejaký problém s elektromag. spojkou, keď je zapnutá klíma, všetko je OK, ako náhle ju ale vypnem, z tej spojky ide veľmi nepríjemný zvuk, také syčanie, ako keby tam niečo škriabalo. Podla servicebox-u je vidieť že spojka sa dá od samotného čerpadla oddeliť, po oddelení by som ju buď opravil alebo použijem tú zo starého kompresora, tá bola v poriadku. len problém je v tom, že sa mi nedarí tú spojku oddeliť :myslim Vie niekto, ako na to??? Podarilo sa mi na vrchu uvoľniť jednu skrutku, ktorá je uplne na vrchu ale ďalej si už neviem rady :( Kompresor je značky Delphi

Odesláno

Potřebuješ speciální stahovák a vůbec nějaké slušné nářadí a zkušenosti.

Navíc je to někdy fakt solidně zarezlé.

No a do třetice-to co popisuješ mi na spojku vůbec nesedí-spíše na ložisko,ale to je jedno,řešit to takhle od stolu,když s tím nemáš zkušenosti je hloupost.

Odesláno

No dobre, zaniesol som povodný kompresor do servisu, nech nad ním laborujú. Ak je to ložisko tak pomôže oddelenie spojky? Či bude to ložisko potom nejako prístupné, ak ho bude treba vymeniť alebo stačí namazať :myslim Novy kompresor nebudem kupovať aj keby som mal ten súčasný rozobrať do súčiastky a opraviť sám :D 20 papierov tým zdieračom nedám.

Odesláno
Původně zaslal: klumir

obyčejná nabíječka z tesca Ti ji za 24 hodin spolehlivě nabije.

tak tohle tady nepatří-nějak se to zamotalo-odpovídal jsem někomu co chtěl nabíjet baterku... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: loque

No dobre, zaniesol som povodný kompresor do servisu, nech nad ním laborujú. Ak je to ložisko tak pomôže oddelenie spojky? Či bude to ložisko potom nejako prístupné, ak ho bude treba vymeniť alebo stačí namazať :myslim Novy kompresor nebudem kupovať aj keby som mal ten súčasný rozobrať do súčiastky a opraviť sám :D 20 papierov tým zdieračom nedám.

to co popisuješ je nějaké divné....

každopádně pokud je to ložiskem-tak to se mění za nové a stojí kolem 1000-1500kč

spojka se nemění-jediné co se dá je seřídit její vůle....,jinak je v podstatě na věky....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...