Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

2 tom406: A zapojoval jsi krokáč podle postupu co je tady někde popsanej (tuším Ferry to tu popisoval)?

Začalo to takhle zlobit až po výměně krokáče nebo už před tím?

Resetovat ŘJ odpojením baterky jsi zkoušel?

Tak dnes jsem provedl restart ECU a nic. Start za studena měl otáčky okolo 1100ot. tak že v normálu ale zase venku bylo asi 10st. Jinak když odpojím zelené čidlo vody tak žádná změna ani diagnostika nenaskočí. A čidlo jsem měřil jak se zahříval motor a ohmická hodnota je v pořádku tak už nevím.A při odpojení čidla nastartuju a motor běží beze změny

[upravil dne 28.10.2008 tom406]

Guest servisman
Odesláno

co si pamatuji já tak po výměně krokáče

zapnout zapalování do 2 polohy nestartovat ponechat 10 sec,potom vypnout na 30 sec.Pak nastartovat

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: Dave_k

2 tom406: A zapojoval jsi krokáč podle postupu co je tady někde popsanej (tuším Ferry to tu popisoval)?

Začalo to takhle zlobit až po výměně krokáče nebo už před tím?

Resetovat ŘJ odpojením baterky jsi zkoušel?

Tak dnes jsem provedl restart ECU a nic. Start za studena měl otáčky okolo 1100ot. tak že v normálu ale zase venku bylo asi 10st. Jinak když odpojím zelené čidlo vody tak žádná změna ani diagnostika nenaskočí. A čidlo jsem měřil jak se zahříval motor a ohmická hodnota je v pořádku tak už nevím.A při odpojení čidla nastartuju a motor běží beze změny

není to tím že po odpojení čidla bere řj jen nějaký ten základ co je nastaven v řj ??

no možné to je.Ještě jednou zkusím postup zapojení krokáče jak píšeš a uvidíme. Ale na druhou stranu ono to kolísá i když krokáč odpojím a vlastně za tepla je krokáčem obtok klapky uzavřen tak proto je mu to jedno zda se odpojí.

Odesláno
Původně zaslal: kamen22

Pokial otacky kolisu az cca 10-20sekundach po nastartovani studeneho motoru, tak je to v lambda sonde

Zeptám se jinak.Kdyžodpojím lambdu tak by to mělo asi přestat kolísat pokud je to LS??Jenom že pokud je venku okolo nuly tak volnoběh 3000 ot!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...