Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci kupovat kola DOTZ HANZO v rozměru (8J x R17 ET35, 5x108 nebo 8,5J x R18 ET35, 5x 108) a trochu se bojím, že mi budou drhnout vnitřní stranou o podběhy. Můžete poradit? Když jsem si počítal rozdíl mezi tím co mám v tech. průkazu (7J x R17 ET48 ) a tím co chci (8J x R17 ET35), tak jsem zjistil, že kolo bude zasahovat o 2,57 cm víc do vnitřku a vnější strana zustane uplně stejně. Budu potřebovat podložky? ? ? :myslim Co tam máte Vy chlapi?

Odesláno

No pokud já tam mám 18 v 8\" a v ET 40 tak nevím proč bys tam nedostal 17\" a fakt to nikde nedře...taky záleží od rozměru gum,já mám 235/40/18

[upravil dne 25-10-08 Přema]

Odesláno

Ja mam tiez disky o rozmere 8x18 et 40 a pneu na nich 235/40 R18. V pohode by sa tam dali dat aj 235/40 R19 a nikde by to neskrelo. Je tam ovela viac miesta medzi blatnikom a pneumatikou ako ked su tam 215/55 R17 original od peugeotu!!!

• O 7 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahojte chlapy. Dam to k Vam do vlakna. Mam na Peugeote 407 original disky Cosmos R17. Original pneu su tam 215/55 R17. Su uz zodrate a na nove nie su nejako peniaze. Ale mam moznost uplne nove pneu v rozmere 225/60 R17. Takze aj sirsie aj vysie su. Mali ste uz niekto nieco taketo na aute? Hlavne mi ide o to ci nikde nebudu suchat bez toho aby som musel davat podlozky. Je mi jasne ze by som ich musel dostat aj do TP ale to je uz ina vec. Vdaka

Upraveno uživatelem Bugi
Odesláno

Aha chlapy no skoda. Asi mi nezostane nic ine ako kupit nove pneu v spravnom rozmere. Chcel som len usetrit lebo mi to teraz moc nevychadza. Ten tachac a kilometre by mi az tak asi nevadili ale skor ta rychlost...

Inak super program na tie kola.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...