Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Minisraz Pardubice - 9.11. od 11:00, parkoviště na nábřeží, za ČEZ Arénou

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

ja myslel ze ji takhle vozis stale :super

Kdepak, jen na srazech. A vždycky si říkám, že ji musím před odjezdem sundat, abych s ní nelítal po dálnici. A pokaždý na to zapomenu :aut

Ad měšťáci - buď rád, že ti nezebrali papíry rovnou :) Teď sekat dobrotu, ať sou za rok body pryč ;)

Odesláno

pocasi bylo fajn... ale asi jsem to trochu podcenil :) jak jsem jel do pernikove chaloupky skoro celou cestu se tazenym oknem abych slysel jak nam to hezky brumla tak me ted pekne boli v krku :)

Odesláno

pocasi bylo fajn... ale asi jsem to trochu podcenil :) jak jsem jel do pernikove chaloupky skoro celou cestu se tazenym oknem abych slysel jak nam to hezky brumla tak me ted pekne boli v krku :)

Ale stále to za to ne? :D

zabit: no na to že to bylo v připravovaných vzkazech tak 14dnů :roll, je to škoda.

Snad příště. :mrk

Odesláno

Tak svařáka,a pod deku do postele:D taky se trochu zapotit na cizím těle:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...