charvy Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 AHOJ prosím radu ohledne odblok radia... Kdyz napisu MOdel NO a Product NO muzete mi prosim nekdo napsat kod a jak toho docilim? Kdyz zapnu radio tak sice jde ale kazde asi 3 sekundy nahlas pípá. Dekuji za odpoved... Citovat
hnusoba Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: charvy AHOJ prosím radu ohledne odblok radia... Kdyz napisu MOdel NO a Product NO muzete mi prosim nekdo napsat kod a jak toho docilim? Kdyz zapnu radio tak sice jde ale kazde asi 3 sekundy nahlas pípá. Dekuji za odpoved... Zájdi si na diagnostiku. Origonálne rádio má v sebe nakonfigurované VIN číslo. A pokiaľ nesedí s VIN číslom v BSI tak Ti to pípanie neprestane...Musí sa VIN v rádiu zhodovať s VIN v BSI...A to Ti urobia jedine cez diag... Citovat
charvy Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Dekuju na diag jdu v nejblizsich dnech jelikoz mi sviti i ta debilita ANTIPOLLUTION FAULT.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.